19 / 04 / 2024

Mirmod, bu yıl 2 projesini tamamlayacak!

Mirmod, bu yıl 2 projesini tamamlayacak!

Mirmod Yapı, 5 yılda 5 proje hayata geçirdi. 2 yeni projeye daha başlayacak olan firma, Mezitli Livium Mod ve Yenişehir Livium Referans projelerinin yanı sıra, yıl sonuna doğru da Çiftlikköy'de 2 projeye daha başlıyor.



Uzun yıllar Mersin ve Trabzon merkezli olarak meyve-sebze sektöründe yatırımlar yaptıktan sonra, 6 yıl önce inşaat sektöründe üretim yapmaya başlayan Mirmod, 5 yılda 5 proje hayata geçirdi. Bu yıl devam eden 2 projeyi tamamladıktan sonra, yıl sonuna doğru 2 yeni projeye daha başlayacak olan firma, 2017 yılını atılım yılı olarak görüyor. 


Kısa süredir inşaat sektöründe faaliyet göstermelerine karşın, Mersin'de bir marka oluşturduklarını anlatan Mirmod Yapı Genel Müdürü Miraç Kılıç, "Modern yaşam koşulları ile oluşan yapı ihtiyaçlarını, kalıcı değer olarak üretmenin bilinç ve sorumluluğu ile kurulmuş, altyapısı güçlü ve dinamik bir işletme olan Mirmod Yapı, üretim aşamalarının bütün teknik süreçlerine hakim olarak, günümüz inşaat teknolojisinin imkan verdiği en ileri olanaklarla çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu. 


5 yılda 5 proje tamamladı 

Beş yılda 5 proje tamamladıklarını kaydeden Kılıç, şu anda devam etmekte olan Mezitli Livium Mod ve Yenişehir Livium Referans projelerinin yanı sıra, yıl sonuna doğru da Çiftlikköy'de 2 projeye daha başlayacaklarını söyledi. Livium Referans projesinin ev tasarımı ve tarzıyla daha özgün ve yenilikçi, genel yapı özellikleri ve donanımıyla ise çevresindeki prestijli projelerle rekabet edebilecek oranda güçlü ve yüksek standartlara sahip olduğunu anlatan Kılıç, projede her katta tek dairenin yer aldığını vurguladı.


Dünya


Geri Dön