19 / 04 / 2024

Mirmod Yapı Genel Müdürü Miraç Kılıç

Mirmod Yapı Genel Müdürü Miraç Kılıç

Mirmod Yapı, 5 yılda 5 proje hayata geçirdi. 2 yeni projeye daha başlayacak olan firma, Mezitli Livium Mod ve Yenişehir Livium Referans projelerinin yanı sıra, yıl sonuna doğru da Çiftlikköy'de 2 projeye daha başlıyor.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Ev alacaklara uyarı! Fiyatlar artacak!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut almak isteyen İzmirlilere, “Vatandaşlarımız önümüzdeki 3-4 aylık süreyi iyi değerlendirmeli ve faizlerin daha fazla düşmeyeceğini de göz önüne alarak alım yapmalı” diye tavsiye verdi…

Bulut Orman Evleri'nin ön teslimi başladı!

Narlıdere'de hayata geçirilen BulutOrman Evleri'nin ön teslimi başladı. Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Tanyer, "Şehir ile diyaloğu güçlü, doğanın huzuruyla bütünleşen konut projeleri hayata geçiriyoruz" dedi...

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Yeni konut yatırımları için en uygun zaman!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda alım yapma olanağı doğduğunu dile getirdi.

Mustafa Tolunay öğrencilerle bir araya geldi!

Prefabrik Yapı Genel Müdürü Tolunay, Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi..

Müteahhitlik mesleği yasası çıkartılmalı!

İnşaat sektöründe donanımsız kişilerin mesleği icra ediyor oluşu büyük tehlikelere yol açabilir. SİNPAŞ Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Mirmod, bu yıl 2 projesini tamamlayacak!

Mirmod Yapı, 5 yılda 5 proje hayata geçirdi. 2 yeni projeye daha başlayacak olan firma, Mezitli Livium Mod ve Yenişehir Livium Referans projelerinin yanı sıra, yıl sonuna doğru da Çiftlikköy'de 2 projeye daha başlıyor.

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

Mirmod Yapı Genel Müdürü Miraç Kılıç Haberi

Mirmod Yapı Genel Müdürü Miraç Kılıç

Uzun yıllar Mersin ve Trabzon merkezli olarak meyve-sebze sektöründe yatırımlar yaptıktan sonra, 6 yıl önce inşaat sektöründe üretim yapmaya başlayan Mirmod, 5 yılda 5 proje hayata geçirdi. Bu yıl devam eden 2 projeyi tamamladıktan sonra, yıl sonuna doğru 2 yeni projeye daha başlayacak olan firma, 2017 yılını atılım yılı olarak görüyor. 


Kısa süredir inşaat sektöründe faaliyet göstermelerine karşın, Mersin'de bir marka oluşturduklarını anlatan Mirmod Yapı Genel Müdürü Miraç Kılıç, "Modern yaşam koşulları ile oluşan yapı ihtiyaçlarını, kalıcı değer olarak üretmenin bilinç ve sorumluluğu ile kurulmuş, altyapısı güçlü ve dinamik bir işletme olan Mirmod Yapı, üretim aşamalarının bütün teknik süreçlerine hakim olarak, günümüz inşaat teknolojisinin imkan verdiği en ileri olanaklarla çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu. 


5 yılda 5 proje tamamladı 

Beş yılda 5 proje...