25 / 04 / 2024

Mısır fiyatlarındaki sonuçlar şaşkınlık yarattı! Mısır fiyatları ne kadar? 2022 mısır fiyatları kaç TL?

Mısır fiyatlarındaki sonuçlar şaşkınlık yarattı! Mısır fiyatları ne kadar? 2022 mısır fiyatları kaç TL?

Mısır fiyatları ne kadar? 2022 mısır fiyatları kaç TL? soruları günün en çok sorulan soruları arasında yer alıyor. İşte detaylar!



ABD’de mısır ve soya fasulyesi hasadının tahmin edilenin altında geleceği yönündeki beklentiler mısır fiyatlarının tırmanmasına neden oldu. Mısırın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları ABD’de mısır ve soya fasulyesi hasadının tahminlerin ne olacağına yönelik beklentiler ile kazanımlarını artırdı.

Chicago borsasında en yüksek işlem hacmine sahip olan mısır vadeli kontratları gün içinde 28 Haziran’dan bu zamana kadar görülen en yüksek seviyeyi gördükten sonra yüzde 1,37 artış ile 6.64 dolar/bushel, yani 261.4 dolar/ton seviyesine çıktı. Soya fasulyesi yüzde 0,89 değer kazanıp 14.74 dolar/bushel yani 541.6 dolar/ton seviyesine yükseldi. Buğday yüzde 1,75 yükselip, 8.14 dolar/bushel yani 299.1 dolar/ton seviyesine yükseldiği açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön