16 / 04 / 2024

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO İzmir'deki depremin ardından binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi.



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan deprem hakkında açıklama yaptı.

Mistral GYO, depremin hemen ardından, binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi. Bu tespitten sonra binaların kullanılmasına devam edildi, üç günlük süre içerisinde de kullanıcılar tarafından herhangi bir hasar beyanı iletilmedi.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
30 Ekim 2020 tarihinde yaşamış olduğumuz Seferihisar Depreminde zarar gören tüm İzmir'li hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kaybettiğimiz tüm İzmir'lilere Rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Depremin hemen ardından, Binalarımız ile ilgili bütün kontroller hızlıca yapılmış ve herhangi bir hasar tespit edilmemiştir. Bu tespitten sonra binalarımızın kullanılmasına devam edilmiş olup geçen üç günlük süre içerisinde de kullanıcılarımız tarafından herhangi bir hasar beyanı iletilmemiştir.

Binalarmızda deprem öncesi olduğu gibi yaşam olağan akışı ile devam etmektedir.

  
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.....


Geri Dön