20 / 04 / 2024

Mistral GYO'nun 2 gayrimenkulü 6.4 milyon TL'ye satıldı!

Mistral GYO'nun 2 gayrimenkulü 6.4 milyon TL'ye satıldı!

Mistral GYO'nun portföyünde yer alan 2 adet bağımsız bölüm bugün 6 milyon 450 bin TL bedelle satıldı. İş bu işlemin en son ilan ettiği finansal tablolarda yer alan aktif büyüklüğüne olan oranı yüzde 2,46 oldu. 



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 40/3/ç hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO'nun portföyünde yer alan 2 adet bağımsız bölüm bugün 6 milyon 450 bin TL bedelle satıldı. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 40/3/ç maddesi kapsamında iş bu işlemin en son ilan ettiği finansal tablolarda yer alan aktif büyüklüğüne olan oranı yüzde 2,46 oldu. Söz konusu gayrimenkuller, en son değerleme raporunda yer alan ekspertiz değerinin üzerinde satıldı.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan 2 adet bağımsız bölüm bugün 6.450.000 TL bedelle satılmış olup, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 40/3/ç maddesi kapsamında iş bu işlemin en son ilan ettiğimiz finansal tablolarda yer alan aktif büyüklüğüne olan oranı %2,46'dır. Söz konusu gayrimenkuller, en son değerleme raporunda yer alan ekspertiz değerinin üzerinde satılmıştır.


Geri Dön