27 / 04 / 2024

MIUI 14'ün çıkış tarihi belli oldu! MIUI 14 alacak telefonlar!

MIUI 14'ün çıkış tarihi belli oldu! MIUI 14 alacak telefonlar!

Xiaomi'den dün yapılan resmi bir açıklama  ile MIUI 14'ün çıkış tarihini duyuruldu! Güncellemeyi alan tüm modeller...



Bugün Android dünyası, Xiaomi 13 serisinin uzun zamandır beklenen lansman tarihini açıkladı. Bu nedenle Android 12 işletim sistemi üzerinde çalışan MIUI 14 arayüzünün çıkış tarihi de açıklandı. Bu MIUI 14 güncellemesini kesin olarak alacak tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modellerini de sizlerle paylaşıyoruz.

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri!MIUI 14 çıkış tarihi belli oldu: 1 Aralık Perşembe!

Xiaomi tarafından paylaşılan lansman tanıtım afişine göre Xiaomi 13 ve MIUI 14 için yeni çıkış tarihi 1 Aralık Perşembe. Yani 3 gün içinde bitecek. Etkinlik, Xiaomi Watch S2 ve Buds 4 kablosuz kulaklık gibi yeni akıllı telefonları ve ürünleri sergiliyor ancak odak noktası, 500 milyon aktif kullanıcısı olan MIUI işletim sistemi.

Peki bu yeni işletim sistemini kimler kullanabilir?Öncelikle, Xiaomi'nin bu güncellemeyi yalnızca Android 12'yi destekleyen cihazlara sunacağını unutmayın. Aynı zamanda Xiaomi, Redmi ve POCO modellerini de paylaşıyor. Bu modeller kesinlikle listede sadece MIUI 14'e yer verecek. Bu nedenle, gelecekte başka modellerin eklenebileceğini unutmayın. İşte Miui alacak Xiaomi telefonlar...


Geri Dön