20 / 04 / 2024

Mobilya alırken nelere dikkat edilmeli!

Mobilya alırken nelere dikkat edilmeli!

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" ifadesini kullandı.



Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" ifadesini kullandı.


Alfemo'dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Zoral, Türkiye mobilya pazarının her geçen yıl istikrarlı bir biçimde büyümesini sürdürdüğünü belirterek, her tarza uygun sayısız mobilya seçeneğinin markalı ve markasız mağazalarda bulunabildiğini dile getirdi. Birbirine görünüşte çok benzer ürünler arasındaki ciddi fiyat farklarının tüketicinin kafasını karıştırabildiğine işaret eden Zoral, şu açıklamalarda bulundu:


"Fiyat farklılıkları ürünlerin malzeme ve işçilik kalitesi gibi kriterlerden kaynaklansa da kıyaslama yaparken dikkat edilmesi gereken başka detaylar da var. Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı.


Tüketici güvenliği yasalarına ve Avrupa Birliği standartlarına uygunluk belgelerinin bulunması, döşemeli ürünlerde Ekoteks ve TSE EN standartlarını taşıyan ürünlerin kullanılmış olması da mobilyanın hem ömrünü uzatır hem de tüketiciye temizlik ve kullanım kolaylığı sağlar. Satış sonrası servis hizmetleri de tüketici tarafından özenle üzerinde durulması gereken, ürünün kullanım sürecinde yaşanabilecek mağduriyetleri engellemek adına son derece önemli bir unsur."


Zoral, Alfemo olarak dünyanın birçok yerindeki mağazaları ve Turquality desteği ile tüketiciye global ölçekte çok geniş bir yelpazede mobilya koleksiyonu sunduklarını ifade etti.


"E0 normlarında ilk ve tek mobilya markasıyız"


İzmir'deki mobilya üretim tesislerinin uluslararası bağımsız kuruluşlarca düzenli olarak denetlenip belgelendirildiğini vurgulayan Zoral, "Kalite Yönetim Sistem Belgesi, GS Ürün Güvenliği Belgesi ve E1 Belgesi gibi sertifikalara sahip, kalite ve sağlığa uygunluk standartları tescilli ürünler üretiyoruz. Mobilya koleksiyonumuzun tamamında 10 yıl yedek parça garantisi sunuyoruz. Bebek mobilyası koleksiyonunda, merkezi İsveç'te bulunan SP Technical Research Institute of Sweden ve TSE tarafından belgelendirilmiş, E0 normlarında ilk ve tek mobilya markasıyız" değerlendirmesinde bulundu."


Zoral, fiyat kriterinin satın alımlarda önemli rol oynadığını bildiklerini ve bu konuda tüketiciye de hak verdiklerini ifade etti. Mobilyanın uzun yıllar kullanılacak bir ürün olması nedeniyle ilk alımda ayrılan bütçenin verimli değerlendirilmesinin önem kazandığına dikkati çeken Zoral, şunları kaydetti:


"Alfemo olarak tüketiciye her zaman en yüksek kalitede ve tasarım ürünü mobilyaları, mümkün olan en iyi ve erişilebilir fiyatlarla sunmaya özen gösteriyoruz. Alfemo'nun şu anda ilk ürüne yüzde 25, ikinci ürüne yüzde 50 indirim imkanı sunan bir kampanyası bulunuyor. Tüketiciler, özellikle belirli periyodlarla yaptığımız kampanyaları takip ederlerse, yüksek kaliteli ve çok beğenecekleri ürünleri çok avantajlı fiyatlarla satın alma fırsatı bulabilirler."


 Hürses



Geri Dön