19 / 04 / 2024

Mobilyada 'country' tarzın lideri Sherwood!

Mobilyada 'country' tarzın lideri Sherwood!

"Country" mobilyada liderliği elden bırakmayan Sherwood kalitesini İSO 9001 sertifikasını almaya hak kazanarak tescilledi. Sherwood'un Yönetim Kurulu Başkanı Atila Coşkun, country tarz mobilyaların avantajlarından bahsetti.



Yöresel evleri ve eskiyi hatırlatan dekorasyon modeli olan "country" tarz mobilya denilince akla gelen ilk marka olan Sherwood'un Yönetim Kurulu Başkanı Atila Coşkun, tüketicilere country tarz mobilyaların avantajlarından bahsetti. 


Coşkun, "Country tarz mobilya tercih edilen ortamların, sıcak ve huzur dolu olması ile birlikte kişilerin üzerinde eskiyi anımsatan bir durumu vardır. En çok Amerikan, İngiliz ve Fransız usulü ile bilinen country tarz mobilya, aslında dünya üzerindeki her etnik kültürün izlerini taşır. Bu çeşitlilik, okyanusun dibindeki kum taneleri kadardır" dedi. Günümüz rekabet koşullarında her geçen gün yenilikçi gelişmelerin yaşandığı bir ortamda, mobilyalarında kullanılan malzemelerin kalitesini tescil ettirdiklerini belirten Coşkun, firmalarının 2014 yılında ISO 9001 kalite sertifikası almaya hak kazandıklarının altını çizdi. 


PROJE TASARIM HİZMETİ


Sherwood Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun, Türkiye'de önde gelen inşaat projelerinde, "proje tasarım uygulama" hizmeti verdiklerini de dile getirdi. 


Sabah




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Amerikan, İngiliz ve Fransız tarzı ile bilinen country tarz mobilya markası Sherwood Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Coşkun "Country tarz mobilyalı ortamlar, sıcak, huzur dolu ve eskiyi anımsatır" dedi. 2016'da franchising ve showroom'larını arttırmayı hedeflediklerini belirten Coşkun Ankara'nın mobilya anlamında işçiliğin ve ustalığın iyi olduğu bir bölge olduğunu söyledi. 

Türkiye'de önde gelen inşaat projelerinde, proje tasarım uygulama hizmeti verdiklerini dile getiren Coşkun, bu anlamda; Koç Kuleleri İç Dekorasyon, Via Twins Ofis Kapıları, Köroğlu Villaları Örnek Daireleri, Azerbaycan Başkanlık Av Köşkü Tasarım ve Uygulama Projeleri'ni örnek verebileceklerini söyledi.



Habertürk




Geri Dön