26 / 04 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy nerede?

Modakent Terminal Kurtköy nerede?

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 3 blok halinde yükselen Modakent Terminal Kurtköy projesinde daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor



Modakent Terminal Kurtköy projesi  Modakent A.Ş.  imzası ile hayata geçiriliyor.  Modakent Terminal Kurtköy  nerede sorusunun cevabından önce projeden bahsedelim.


Kurtköy Modakent Terminal projesi toplam 216 adet konut ve 13 adet dükkandan meydana geliyor. Projede yer alan konutların tamamı 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Dairelerin alanları ise 54 metrekare, 58 metrekare ve 59 metrekare olarak belirlendi.


Modakent Terminal Kurtköy nerede sorusu İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy olarak yanıtlanıyor. Modakent Terminal Kurtköy projesi toplam 3 blok halinde inşa ediliyor. 


Modakent A.Ş. Modakent Terminal Kurtköy teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Modakent Terminal Kurtköy'de fitness center, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları bulunuyor.


Modakent Terminal Kurtköy nerede?

Modakent Terminal Kurtköy adres: Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul


Modakent Terminal Kurtköy iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön