29 / 03 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy ulaşım! Yüzde 1 KDV'li!

Modakent Terminal Kurtköy ulaşım! Yüzde 1 KDV'li!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy ulaşım bilgisi haberimizde bulunuyor. 216 konut ve 13 ticari birimden meydana gelen Modakent Terminal Kurtköy projesinde tüm daireler 1+1 olarak tasarlandı...




Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.  Modakent Terminal Kurtköy  projesi Modakent A.Ş imzasını taşıyor. Modakent Terminal Kurtköy ulaşım bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesi 216 adet daire ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor.  Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesi 3 blok olarak tasarlandı. Modakent Terminal Kurtköy'de tüm daireler 1+1.


Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde dairelerin büyüklükleri 54 metrekare, 58 metrekare ve 59 metrekare olarak tasarlandı. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli. Modakent Terminal Kurtköy projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Modakent Terminal Kurtköy ulaşım! ( Satış ofisi )

Modakent Terminal Kurtköy adres : Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Modakent Terminal Kurtköy iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön