24 / 04 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri!

Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri banka kredili olarak ya da firma bünyesinde yapılıyor. 216 konutluk Modakent Terminal Kurtköy projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor...




Modakent Terminal Evleri projesi Modakent A.Ş imzasını taşıyor. Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul Pendik'e bağlı Kurtköy'de yükseliyor.  Modakent Terminal Kurtköy  ödemeleri öncesinde projeden bahsedelim.


Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde 216 adet konut ve 13 adet ticari ünite bulunuyor. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor.


3 blok olarak tasarlanan Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde tüm daireler 1 oda 1 salon olarak hazırlandı. Modakent Terminal Evleri Kurtköy'de daireler 54 - 58 ve 59 metrekare büyüklüğe sahip.


Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri banka kredili olarak veya firma bünyesinde yapılıyor. Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli.


Modakent Terminal Kurtköy tanıtım ofisi ile 0216 484 04 84 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Modakent Terminal'de yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor



Modakent Terminal Kurtköy nerede?

Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Modakent Terminal Kurtköy iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön