20 / 04 / 2024

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.



Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi konusu:
Ahşap pencere, kapı ve bunların kasaları ve eşikleri ile ahşap merpen, tırabzan, veranda, parmaklık vb. imalatı Ahşap prefabrik yapılar ve ahşap taşınabilir evlerin imalatı Başka yerde sınıflandırılmamış inşaat doğrama ve marangozluk ürünleri (ahşaptan kiriş, kalas, payanda, beton kalıbı, çatı padavrası, vb.) imalatı Çeşitli malların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak. her türlü Büro, yatak, yatak odaları, Laboratuvarlar, mağaza mobilyaları, mutfak mobilyaları ve diğer mobilyaları imal, onarım, satış ve ticareti. Mağaza, tezgah, pazar yeri dışında yapılan perakende ticaret (ev ev dolaşarak veya komisyoncular tarafından perakende olarak yapılanlar) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda masif, lamine ve laminant parke perakende ticareti İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Mimarlık, mühendislik ve mimari danışmanlık faaliyetleri ve ilgili teknik danışmanlık Şehir ve bölge planlama faaliyetleri (nazım imar planı, vaziyet planı vb. dahil) Herhangi bir malzemeden yapılan kapı ve pencere kasaları, kapılar (zırhlı kapılar dahil, otomatik ve döner kapılar hariç), pencereler, kepenkler, panjurlar, garaj kapıları ve benzerlerinin montajı Demir ve çelikten sıcak veya soğuk çekilmiş yassı hadde ürünleri imalatı (demir veya çelik alaşımlı levha, şerit, sac, teneke sac, vb. dahil)


Geri Dön