19 / 04 / 2024

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.



Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. - Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, market ve süper market işletmeciliği yapmak. -Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.


Geri Dön