20 / 04 / 2024

MOL 9 TL'ye tüm aileyi giydirecek

MOL 9 TL'ye tüm aileyi giydirecek

MOL, 'Türk malı kullanmaya söz veriyorum' diyen aileyi 9 TL'ye giydirecek



İstanbul Deposite Outlet ve  Ankara  Via/Life AVM'deki  MOL mağazalarında haftaya cumartesi günü gerçekleştirilecek kampanya çerçevesinde tüm aile 9 TL'ye giyinecek. Kampanyaya katılmanın tek koşulu ise sözlü olarak 'Türk malı kullanmaya söz veriyorum' demek. Kampanyada bir adet bayan takım elbise 3 TL,  1 adet erkek takım elbise 3 TL, 1 adet gömlek 1 TL, 1 adet kravat 1 TL, 1 adet pantolon  1 TL ve 1 adet t-shirt 10 kuruşa satılacak. MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, kampanyayı özellikle Türk malının kalitesine dikkat çekmek amacıyla başlattıklarını açıkladı.
Akşam

İlgili haber

MOL'dan 9 TL'ye tüm aile giyinecek kampanyası!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Merterli tekstilciler 9 liraya bir aileyi giydiriyor 
Yerli tekstilci gücünü göstermek için 100 bin parça giysiyi İstanbul ve Ankara'daki iki mağazasında 3-5 liralık fiyatlarla halka satıyor. İstanbul Deposite Outlet ve Ankara Via/Life alışveriş merkezlerindeki MOL mağazalarında bugün bir aile 9 liraya giyinecek.  

İstanbul Merter semtinde faaliyet gösteren tekstilcilerin kurduğu MOL mağazalarındaki kampanya stoklarla sınırlı. Kasada sadece sözlü olarak "Türk malı kullanmaya söz veriyorum." diyen herkesin bu kampanyadan faydalanabilmesi mümkün. 100 bin adede yakın ürün satılması hedeflenen kampanyada bir adet bayan takım elbise 3 lira, 1 adet erkek takım elbise 3 lira, 1 adet gömlek 1 lira, 1 adet kravat 1 lira, 1 adet pantolon 1 lira ve 1 adet tişört 10 kuruşa satılacak. Ayrıca Türk malı kullanmaya söz vererek bu kampanyadan alışveriş yapan tüm müşteriler çocuklarına yüzde 90 indirimle ürün satın alabilecek.

MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, kampanyayı özellikle Türk malının kalitesine dikkat çekmek ve Türk tekstilinin üretimden kaynaklanan gücünü vurgulamak amacıyla başlattıklarını açıkladı. Özdemir, ithal ürünlere karşı da bir nevi adil savunma hattı oluşturmak istediklerini belirtti. Özdemir, "Bu ürünler MOL tarafından dünya markalarına üretilen standartlara sahip ve yüzde 100 sağlıklı olma özelliğini taşıyor. Yaşanan ekonomik krizden etkilenen vatandaşlarımıza bir fırsat sunmak istiyoruz. Türk tekstilinin tüm ithal ürünlere meydan okuması niteliğindeki kampanyamızın perakende sektörüne canlılık ve hareketlilik getireceğini ümit ediyoruz." dedi. Ailelere ucuza ama kaliteli ürünler sunmayı hedeflediklerini söyleyen Özdemir, kampanyalı satıştan elde edilecek geliri ev hanımlarının elişi ürünlerini desteklemekte kullanacaklarını ifade etti.

Bundan 1,5 yıl önce 19 firmanın katılımıyla Merter Markalar Birliği adıyla bir platform oluşturuldu. 'Türkiye'yi sevmek, Türkiye'de üretmektir' misyonuyla yola çıkan platform kısa zamanda çığ gibi büyüdü ve 398 firmalı bir yapıya kavuştu. Bir MOL mağazasında 130 kişi çalışıyor. Yıl sonuna kadar 15 bine yakın kişi sadece MOL mağazalarında istihdam edilecek. Adını Merter, Osmanbey ve Laleli semtlerinin başharflerinden alıyor.
Zaman

MOL, tüm aileyi 9 liraya giydirecek

MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, ev hanımlarının ürettikleri ürünleri de mağazalarında satacaklarını belirterek, "Ev hanımları evine ek gelir kazandırabilecek" dedi.

Türk malı kullanmayı artırmak ve Türk tekstilini dünyaya duyurmak için yola çıkan MOL mağazası, 10 Ekimde Ankara Vialife Alışveriş merkezi ve İstanbul Deposite Outlet Alışveriş merkezinde, tüm aileyi 9 TL'ye giydirecek. MOL, bayan ve erkek takım elbiseyi 3 TL'den, 1 adet gömleği 1 TL'den, t-shirt'ü 10 kuruştan satacak. Kampanya günü tüketicilerin kasaya gelerek sadece `Türk malı kullanmaya söz veriyorum' demesi sayesinde indirime hak kazanacağını belirten MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "10 Ekimde 100 bin kişi beklentimiz var. Elimizde 20 milyon adet ürünümüz var. O gün gelip alışveriş yapamayan tüketicilerimizin de ismini kaydedip haftaiçi aynı kolaylığı sağlayacağız" dedi.

KÖRFEZ TÜRK MALI GİYECEK
Körfez bölgesinde her 10 kişiden 6'sının Türk malı giymek istediğini söyleyen Özdemir, "Ama Körfezde sadece 3 kişi Türk malı giyebiliyor. Bu isteğin sebebi de Türk filmlerinin çok izlenmiş olması. Türkiye'de ise her satılan 10 üründen 1 tanesi Türk malı. Biz Türkler Türk malı giysin istiyoruz" diye konuştu.
Tülay Dur/Türkiye

MOL sadece 9 liraya tüm aileyi giydirecek 

528 Türk şirketinin kurduğu MOL, indirim kampanyasında çıtayı yükseltti. 10 Ekim Cumartesi günkü etkinlikte takım elbise 3 liraya, tişört 10 kuruşa satılacak

528 Türk şirketinin bir araya gelerek kurduğu MOL, 10 Ekim'de tarihi indirim kampanyası başlatıyor. Takım elbisenin 3 lira, tişörtün 10 kuruştan satılacağı kampanya Deposite ve Ankara'da Viya/Life AVM'lerde yapılacak. Tamamı Türkiye'de üretilen kaliteli tekstil ürünlerinin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu MOL, son dönemin en ucuz satış kampanyası için düğmeye bastı. Sadece MOL'a üye olan Türk şirketlerinin ürünlerini satan MOL mağazaları, takım elbisenin 3 lira, pantolonun 1 liraya satılacağı etkinliğe ilk olarak 10 Ekim Cumartesi günü İstanbul Deposite Outlet ve Ankara Via/Life AVM'deki MOL mağazalarında başlıyor. Kampanyanın bir de ilginç uygulaması var. Bu da alışverişe gelenlerin mağazada satış görevlilerine "Türk malı kullanmaya söz veriyorum" demeleri olacak.

KAMPANYA YAYGINLAŞACAK

Daha sonra diğer MOL mağazalarına yaygınlaştırılacak olan kampanyada 100 bin adede yakın ürün satılması hedeflenirken bir bayan takım elbise 3 TL, 1 erkek takım elbise 3 TL, 1 gömlek 1 TL, 1 kravat 1 TL, 1 pantolon 1 TL ve 1 tişört 10 kuruş gibi şok fiyatlarla satılacak. Ayrıca Türk malı kullanmaya söz vererek bu kampanyadan alışveriş yapan tüm müşteriler çocuklarına yüzde 90 indirimle ürün de satın alabilecekler.

MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir "Bu inanılmaz kampanya çerçevesinde tüm aile 9 TL'ye giyinecek. Türkiye'de bir ilk olan bu kampanya sadece stoklarla sınırlı olacak" dedi. Stoklarında 20 milyon adetlik ürün olduğunu ve Türk malı ürünlerinin kullanımının artırılmasını planladıklarını vurgulayan Öztürk "Herkes sadece bir gün Türk malı ürün kullansa iç piyasa yüzde 22 oranında canlanır. Bu kampanyaya 100 bin kişinin gelmesini bekliyoruz. İzdiham olmasın diye de gelenlerin isimleri alınıp, daha sonra alışveriş yapma imkanları da sağlanacak" diye konuştu. Özdemir, kampanyanın kendilerine maliyetinin ise 2 milyon lira civarında olacağını söyledi. 

MOL kapalı fabrikaları çalıştırdı

MOL modeli ile kapalı fabrikaların açıldığını da belirten Özdemir "Karadeniz'den Doğu Anadolu'ya kadar birçok bölgede kapalı olan 52 fabrika bizim modelimize katıldığı için yeniden çalışmaya başladı" şeklinde konuştu.

Şu ana kadar bin 500 bin kişiye iş sağladıklarını ve 21 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten MOL Başkanı Özdemir, toplam yatırımlarının ise 70 milyon dolara ulaşacağını vurguladı. 2010 sonuna kadar perakende sektörünün en önemli şirketleri arasına girmeyi hedeflediklerini söyleyen Özdemir "2013 yılında ise dünyanın satış adedi bazında en çok iş yapan 10 şirketi arasına girmeyi hedefliyoruz"  diye konuştu.

Ev hanımlarına özel destek

Oktay Özdemir, kampanyanın en çarpıcı taraflarından bir tanesinin de ev hanımlarının el emeği ürünlerinin satışı olduğunu vurguladı. Özdemir "Satışlardan elde edeceğimiz gelirle Türk evhanımlarını destekleyeceğiz. Evlerinde üretecekleri elişleriyle değer yaratan hanımlarımızı ekonomiye kazandıracağız, maddi sıkıntı yaşayan Türk kadınını üretime çekerek destek olmayı hedefliyoruz" diye konuştu
Star

MOL, tüm aileyi 9 TL'ye giydirecek

İstanbul Deposite Outlet ve Ankara Via/Life AVM'deki MOL mağazalarında 10 Ekim'de yapılacak kampanya kapsamında tüm aile 9 TL'ye giyinebilecek

İlk mağazasını geçen şubat ayında açan ve içerisinde Türkiye'de üretim yapan 528 firmanın ürünlerinin satıldığı MOL mağazaları yaptığı yeni bir kampanya ile tüm aileyi 9 TL'ye giydirmeye hazırlanıyor. 10 Ekim Cumartesi günü İstanbul Deposite Outlet ve Ankara Via/Life Alışveriş Merkezleri'nde gerçekleştirilecek olan kampanya kapsamında `Türk malı kullanmaya söz veriyorum' diyen herkes, bayan takım elbiseyi 3 TL'ye, erkek takım elbiseyi 3 TL'ye ve gömleği de 1 TL'ye alabilecek.
Kampanyayı Türk malı kullanımına dikkat çekmek ve Türk tekstilinin üretimden kaynaklanan gücünü göstermek için yaptıklarını belirten MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "Kampanyanın amacı aslında ithal ürünle verilen zarar ve Türk tüketicisinin ayakta kalması için bir mesaj. Bu sayede bir nevi ithal ürünlere karşı da adil savunma hattı oluşturmak istiyoruz" dedi. Kampanya öncelikle MOL mağazalarının bulunduğu İstanbul'daki Deposite Alışveriş Merkezi ile Ankara Via/Life Alışveriş Merkezi'nde başlayacak. Daha sonra ise Bursa, İstanbul Hayat Park, Urfa, Konya, Karaman, Denizli ve Tekirdağ'daki Tekira alışveriş merkezlerinde açıklanacak günlerde devam edecek.

Stoklarla sınırlı olacak
Kampanya ile mağazalara ihtiyacı olandan ziyade duyarlı olan vatandaşları beklediklerini kaydeden Oktay Özdemir, "Yaptığımız hesaba göre sadece bir gün içinde herkes Türkiye'de üretilen ürünleri kullandığında piyasa yüzde 22 canlanıyor. Kampanya kapsamında iki mağazaya 100 bin müşterinin gelmesini bekliyoruz. Kampanya stoklarla sınırlı. Stoklarımızda da 20 milyon adet ürünümüz var. Kampanyanın bize maliyeti de 2 milyon TL olacak" diye konuştu.
Radikal

Tüm aile 9 TL'ye giyinebilecek! 
 
10 Ekim'e MOL'e gelen bir aile 9 TL'ye giyinecek

10 Ekim'de İstanbul Deposite Outlet ve Ankara Via/Life alışveriş merkezlerinde yapılacak MOL kampanyasında tüm aile 9 liraya giyinme fırsatı bulacak

MOL mağazaları 10 Ekim gününe özel yapacağı bir kampanyayla tüm aileyi 9 TL'ye giydirecek. 10 Ekim'de İstanbul Deposite Outlet ve Ankara Via/Life alışveriş merkezlerinde gerçekleştirilecek olan kampanya kapsamında "Türk malı kullanmaya söz veriyorum" diyen herkes, kadın takım elbiseyi 3 TL'ye, erkek takım elbiseyi 3 TL'ye ve gömleği de 1 TL'ye alabilecek.

Kampanyayı Türk malı kullanımına dikkat çekmek ve Türk tekstilinin üretimden kaynaklanan gücünü göstermek için yaptıklarını belirten MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "Yaptığımız hesaba göre sadece 1 gün herkes Türkiye'de üretilen ürünleri kullandığında piyasa yüzde 22 canlanıyor. 2 mağazaya 100 bin müşterinin gelmesini bekliyoruz. Kampanya stoklarla sınırlı. Stoklarımızda da 20 milyon adet ürünümüz var. Kampanyanın bize maliyeti 2 milyon TL olacak" diye konuştu.

Türkiye'ye yayılacak

Kampanya öncelikle MOL mağazalarının bulunduğu İstanbul'daki Deposite Alışveriş Merkezi ile Ankara Via/Life alışveriş merkezlerinde başlayacak. Daha sonra ise Bursa, İstanbul Hayat Park, Urfa, Konya, Karaman, Denizli ve Tekirdağ'daki Tekira alışveriş merkezlerinde açıklanacak günlerde devam edecek.

Şu anda MOL'un 19 mağazaya ulaştığını vurgulayan Özdemir, "Yıl sonuna kadar 50 MOL'a ulaşırız. Türkiye'de 729 yerden mağaza açmamız için talep var. Yurtdışında da ilk mağazamızı 15 Kasım'da Almanya'da açıyoruz. 19 adet de inşaatı devam eden mağaza var. Amerikan İş Konseyi, Irak'ta bizimle hareket etmek istiyor. Bugüne kadar mağazalar için 21 milyon dolar yatırım yaptık. Yeni mağazalarla yapılacak yatırım 70 milyon doları bulacak" dedi.
Vatan

9 liraya tüm aile giyinecek!

10 Ekim'de MOL mağazalarına giden ve 'Türk malı kullanmaya söz veriyorum' diyen tüketiciler, 9 TL'ye tüm ailelerini giydirebilecek

Sadece Türk malı satan tekstil markası MOL, yeni bir kampanya başlattı. MOL, önce İstanbul Deposite ve Ankara Via/Life AVM'deki mağazalarında uygulayacağı, kampanya ile 'Türk malı kullanmaya söz veriyorum' diyen tüm aileleri toplam 9 TL'ye giydiriyor.

10 KURUŞA T-SHİRT
10 Ekim'de İkitelli'deki Deposite'ye giden tüm MOL müşterileri, takım elbisenin 3 TL'ye, gömleğin 1 TL'ye, kıravatın 1 TL'ye, pantolonun 1 TL'ye ve t-shirt'ün 10 kuruşa satıldığı, kampanyadan yararlanabiliyor. Ayrıca alışveriş yapan müşterilerin çocuklarına da yüzde 90 indirim uygulanıyor. Oluşabilecek yoğunluk nedeniyle alışveriş yapamayan tüketiciler de, mağazaya isimlerini yazdırmaları durumunda, başka bir gün indirimden yararlanabilecek. MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, kampanyayı Türk tekstilinin üretimden kaynaklanan gücünü vurgulamak amacıyla başlattıklarını açıkladı. Özdemir, ithal ürünlere karşı da bir nevi adil savunma hattı oluşturmak istediklerini anlatarak, "Sadece 1 gün Türk malı kullanıldığında piyasanın yüzde 22 canlandığını tespit ettik" dedi.

GELİRİ EV HANIMLARINA
Kampanya kapsamında 100 bin kişinin mağazalarına gelmesini beklediklerini dile getiren Özdemir, 20 milyon adet ürün satışa çıkaracaklarını, elde edilen gelirle ise evinden üretime katılmak isteyen ev hanımlarını destekleyeceklerini söyledi. Özdemir, tüm mağazalarında belirleyecekleri günlerde kampanyayı uygulayacaklarını sözlerine ekledi.

'729 MAĞAZA AÇMA TEKLİFİ GELDİ...'
ABD'den Dubai'ye, Suriye'den Malta Adası'na, dünyanın birçok ülkesinden ortaklık için teklifler aldıklarını söyleyen Özdemir, şöyle konuştu: "Dünyanın birçok yerinden destek alıyoruz. Türk perakendesinin bugüne kadar almadığı kadar mağaza açma teklifi alıyoruz. Şu ana kadar sadece telefonla 729 mağaza açma teklifi geldi."

'3 BİN KİŞİYİ İŞE ALACAĞIZ'
Şu an 13 mağazaları bulunduğunu, Ekim sonuna kadar 6, yıl sonuna kadar da 18 mağaza açacaklarını anlatan Özdemir, ayrıca yurt dışında 19 mağaza açacaklarını açıkladı. Bin 500 kişiye istihdam sağladıklarını kaydeden Özdemir, yıl sonuna kadar 3 bin 500 kişiyi daha işe alacaklarını belirtti.
Takvim


Geri Dön