24 / 04 / 2024

MOL Antalya'nın rafları daha açılamadan boşaldı

MOL Antalya'nın rafları daha açılamadan boşaldı

MOL Grup'un Antalya mağazasındaki 30 bin parça ürün, açılışa birkaç dakika kala adı açıklanmayan bir Rus işadamı tarafından satın alındı...



Her mağaza açılışında izdiham yaşanan Mol Grup, tarihinin en kısa satışını Antalya'da yaptı. Kundu'da 8'nci mağazasını açan Mol Grup, açılışa dakikalar kala mağaza içinde bulunan 30 bin parça ürünü, ismi açıklanmayan Rus işadamına sattı. Rus işadamı adına görüşmeleri yapan Dimitri Kolesnicenro, 2 aydır MOL mağazalarını incelediklerini belirterek, "Bu şirkette kendi geleceğimizi gördük. Kriz döneminde en cazip yatırım olarak MOL mağazalarını seçtik" dedi.

2 MİLYON TL'LİK SATIŞ
MOL Grup Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Eruyar, resmi imzaların önümüzdeki hafta Cuma günü İstanbul'da atılacağını söyledi. Rus işadamıyla yapılan anlaşma konusunda herhangi bir rakam telaffuz edilmezken, mağazadaki tüm ürünlerin 2 milyon TL civarında tutacağı belirtildi.

'RESMEN ŞOK OLDUK'
MOL Group CEO'su Oktay Özdemir ise Rus işadamının teklifinin kendilerini şoke ettiğini ve ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını belirtti. Özdemir, şunları kaydetti: "Çok şaşkınız. Bu işadamı tüm mallarımızı tek kalemde satın aldı. Hatta 3-4 parça mal almak isteye başka müşterilere bile engel oldu. Antalya'daki mağaza için yeni ürünler TIR'lara yüklenip yola çıktı. Mağaza bu sabah tekrar açılacak."
Takvim


Geri Dön