26 / 04 / 2024

MOL'ün Divan AVM açılışında VIP ürünlere yoğun ilgi

MOL'ün Divan AVM açılışında VIP ürünlere yoğun ilgi

MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, yeni açılan Keçiören mağazalarında VIP ürünlere gösterilen ilgiye ilişkin olarak, lüks tüketimin sınırlarının kalktığını kaydetti



MOL'den yapılan yazılı açıklamada,  Ankara  Keçiören'de Divan alışveriş merkezinde dün açılan MOL mağazasında, VIP koleksiyonunda yer alan, el işçiliğiyle özel kumaşlardan dikilen ve 1000 lira fiyatlı takım elbiselerden 150 adet satıldığı belirtildi. Açılış kampanyasında 21 lira karşılığında takım elbiselerin satışa sunulduğu belirtilen açıklamada, kampanyadaki ürünlerin kısa sürede tükendiği ve tüketicilerin MOL'un VIP kreasyonunda satılan takım elbiselere yöneldiği ifade edildi.

Lüks ürünlere ilgi büyük
Mağazalarının açılışına 20 binin üzerinde Keçiören sakininin ilgi gösterdiğini belirten MOL İcra Kurulu Başkanı Özdemir, deneme amaçlı satışa sundukları üst segmentteki ürünlere de büyük ilgi gösterildiğine işaret etti. Özdemir, şöyle devam etti: "Perakende sektöründe lüks markalar genelde şehir merkezlerine konuşlanırlar. Çünkü yaygın kanı merkezlerde yaşayanların alım gücünün daha yüksek olduğu ve markalara daha çok rağbet ettiği yönünde. Keçiören açılışımız bu anlamda ezber bozuyor. Kaliteli ürünü doğru fiyatlandırırsanız alıcı çıkıyor. Lüks tüketimin sınırları kalktı."
Radikal


Geri Dön