20 / 04 / 2024

Moment İstanbul'da Kasım ayına özel fiyatlar!

Moment İstanbul'da Kasım ayına özel fiyatlar!

Firma: AC Yapı

Proje: Moment İstanbul

Moment İstanbul Residence projesinde Kasım ayına özel fiyat ve ödeme avantajları sunuluyor. Proje AC Yapı imzasıyla yükseliyor...



Moment İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire alternatiflerine yer veriliyor. Bu yıl sonu daire teslimleri yapılacak olan  Moment İstanbul  Konutları AC Yapı imzası taşıyor.  


44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşan Moment İstanbul projesinde, sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu olanakları sunuluyor. 
 

100 milyon dolar yatırım bedeline sahip Moment İstanbul projesi, 10 bin 157 metrekare alanda inşa ediliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası kartal'da inşa ediliyor. 
 

E-5'in ve Kartal Metrosunun yanı başında yer alan Moment İstanbul lokasyon olarak, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15, Pendik Deniz Otobüsü’ne 9, Bağdat Caddesi’ne 15, Minibüs Caddesi’ne 3, Kartal Sahili’ne ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 
 

Moment İstanbul Kartal fiyatları Kasım ayına özel olarak 136 metrekare 2+1 residence daire ve home office seçeneklerinde 599 bin TL'den başlıyor.  

Adres : Baltacı Mehmet Paşa Sok. No:4 Soğanlık-Kartal/İstanbul  
 

Tel : 0216 377 82 82  
Web : http://momentistanbul.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön