26 / 04 / 2024

Monza Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Monza Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajjad Ali Hussein Al Hufayree tarafından kuruldu.



Monza Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajjad Ali Hussein Al Hufayree tarafından kuruldu.

Monza Emlak Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
SAĞLIK TURİZMİ 1-İnsan sağlığı ile ilgili her türlü hizmetler vermek. 2-Türkiyede modern tıp ve sağlık hizmetlerinin; bütün uzmanlık alanları ve branşlarda çağdaş ve son sistem cihazlarla donatılmış olan yataklı veya yataksız tesislerde merkezi ve seyyar araçlar kullanmak sureti ile gerekli yerlerden gerekli izinler alınarak yapılması, 3-Tıp ve sağlık hizmetlerinin yapılabilmesi için her türlü sarf ve ihtiyaç maddelerinin , peraparat ve ilaçların , her türlü kimyasal, organik ve inorganik maddelerin imali, alınıp satılması, ithal ve ihracı, EGITIM 1-Her hürlü egitim faaliyetleri ile ilgili kurs, seminer ve diger egitim ve ögretim çalısmaları düzenlemek danışmanlık İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık OTOMOTIV 1-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 2-Oto galerileri açmak, isletmek veya islettirmek. 3-Araç kiralamak, almak, satmak, devir yapmak. EMLAK - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.

Adres: İnönü Mah. Doğan Araslı Blv. Kars Business Center N:88/37 ESENYURT


Geri Dön