29 / 03 / 2024

Mostar Life Grand Houses yüksek yaşam standartları sunuyor!

Mostar Life Grand Houses yüksek yaşam standartları sunuyor!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve intes yapı ortaklığı tarafından yapımına başlanan Mostar Life Grand Houses; sağlık kenti, Olimpiyat Stadı ve çevresindeki onlarca alışveriş merkezi ile bir hayal dünyasının tam ortasında yer alıyor.



Sağlık kenti, Olimpiyat Stadı ve çevresindeki onlarca alışveriş merkezi ile bir hayal dünyasının tam ortasında yer alıyor. 


Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve intes yapı ortaklığı tarafından yapımına başlanan Mostar Life Grand Houses; İstanbul'un planlı gelişme aksının tam üzerinde, Kuzey'de kurulan Yeni istanbul'un merkezinde. 3. havaalanı, 3. Köprü bağlantı yolları ve Kanal istanbul Mostar Life Grand Houses'ın çevresine inşa ediliyor. Sağlık kenti, Olimpiyat Stadı ve çevresindeki onlarca alışveriş merkezi ile bir hayal dünyasının tam ortasında yer alıyor. 


KONFORUN ÇOK ÖTESİNDE 

Metro, TEM-Basın Ekspres Yolu. yeni yapılan otoyollarla erişimin son derece kolay olduğu Mostar Life Grand Houses'da yaşam olanakları ise en yüksek standartlarda. Artık alışılmış hale gelen sosyal tesisler, sauna, fitnes, hamam, kapalı yüzme havuzları, çok amaçlı toplantı salonlarının yanında dünyada gelişen konfor anlayışına uygun hatta çok ötesinde birçok özellik bu1 rada sizi bekliyor. Örneğin 5+1'lerde özel hamam, tek tuşla tüm aydınlatmayı kapatabilme, 2. ebeveyn banyolu yatak odaları şimdilik söyleyeceğimiz birkaç ayrıcalık. Çok daha fazlası büyük usta Mimar Sinan'dan esinlenerek tasarlanmış özel mimarisiyle Mostar Life Grand Houses'da sizi bekliyor olacak. 


ÇOK AMAÇLI PROJE 

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı imzası taşıyan Mostar Life Grand Houses projesi 15 blokta 354 konut olarak planlanıyor. Projede 3+1'ler 190 metrekare, 4+1'ler 213 ila 253 metrekare, 5+1'ler ise 304 metrekare olarak tasarlandı. Farklı mimarisiyle beğeni toplayan projenin sosyal alanlarında sauna, fitnes, hamam, kapalı yüzme havuzları, çok amaçlı toplantı salonları bulunuyor. Teslim tarihi 2017 olarak planlanan proje lokasyon ve fiyat bağlamında da taliplilerine kazançlı bir süreç vaat ediyor. 


Yeni Akit


www.colakoglu.com/category--mostar-life-grand-houses--33


Geri Dön