26 / 04 / 2024

Motoru ödüllü yeni Ford EcoSport! Ford EcoSport 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Motoru ödüllü yeni Ford EcoSport! Ford EcoSport 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Ford’un yeni SUV araçlarından EcoSport modeli hassas manevra kabiliyeti yolcularına sunduğu konfor ve teknik özellikleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Ekim 2022 itibariyle son model Ford EcoSport fiyatları da belli oldu.



Ülkemizde de birçok otomobil modelini kullanıcılar ile buluşturan Ford, Ekim 2022 itibariyle fiyat artışına gitti. Yapılan bu fiyat artışlarından, EcoSport modeli de payını aldı.

Otomobil piyasasında son dönemde yaşanan zamların dünya çapında yaşanan çip krizi, küresel enflasyon artışı, korona virüs salgınıyla birlikte üretim ve tedarik zincirinin zayıflaması, ham madde maliyetlerinin artması, Ukrayna Rusya arasındaki savaş ve ülkemizde döviz kurlarının giderek yükselmesi gibi birçok sebebi bulunuyor.

Ford’un son SUV’larından EcoSport Elektrik Servo (EPAS) direksiyonun hassas manevra kabiliyetiyle çok dar alanlara bile park etmenizi fazlasıyla kolaylaştırır. Daha fazla kontrol alanı sağlayan yapısıyla mükemmel bir yol hakimiyeti sunar.

Ayrıca EcoSport modeli, Yılın Uluslararası Motoru ödülünü üst üste altı kez kazanan 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor ve 125PS güç veren seçeneğiyle, yüksek bir performans sunar.


Geri Dön