25 / 04 / 2024

MSY Nefes'te 3+1 daireler 1 milyon 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

MSY Nefes'te 3+1 daireler 1 milyon 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

MSY Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen  MSY Nefes projesinde yer alan 3+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 220 bin TL'den başlıyor.



MSY Yapı tarafından İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes  projesinin lansmanı geçtiğimiz aylarda yapıldı. 7 bin metrekare üzerinde 3 blok olarak inşa edilen projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Projede 195 daire yer alıyor. MSY Nefes'te 7/24 güvenlik imkanını ile beraber kesintisiz enerji ve uygun aidat imkanı da mevcut.  

Nefes İstanbul Aydos Ormanı’nın yanı başında havadar yüksek konumda adalar ve Marmara Denizi manzarası yanı başında hayata geçiriliyor. MSY Nefes projesinde yüzde 60 yeşil alan bulunuyor. Dev proje, sahil yoluna, okullara, hastanelere deniz ulaşımına ve toplu taşıma kanallarına yakın konumda yükseliyor. Proje dahilinde 3+1 konut tipi dairelerin fiyatı 1 milyon 220 bin TL'den başlıyor.

 MSY Nefes te 3+1 daireler 1 milyon 220 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Proje içerisinde  kapalı spor alanları, çok amaçlı basketbol sahaları, kafeler, mini futbol ve voleybol sahaları, fitness salonu ve dinlenme mekanları, tematik çocuk oyun alanı, barbekü alanı, açık yüzme havuzu ve yürüyüş yolları bulunuyor.MSY Nefes projesinde bulunan daireler, güneş ışığının eve girmesi için olanak veren ve yere kadar uzanan camlarla tasarlandı. Projede bulunan evlerin balkonlarında, Aydos’un tertemiz havası ve deniz manzarası bulunuyor.

MSY Nefes te 3+1 daireler 1 milyon 220 bin TL den başlayan fiyatlarla!

MSY Nefes projesi içerisinde 49 adet 2 oda 1 salon, 133 adet 3 oda 1 salon, 8 adet 4 oda 1 salon, 4 adet 4 oda 1 salon dubleks, 1 adet 5 oda 1 salon dubleks daire bulunuyor. Projede, maviyle yaşamak isteyenlere yüksek tavanlara sahip çatı dubleks ev, yeşille iç içe olmayı isteyenlere de bahçeli konut olanağı veriliyor. Kiraz ağaçlarının bulunduğu proje konsepti ile ayrıcalıklı yaşam alanı sunuyor.  MSY Nefes , fonksiyonel mimari tasarımıyla  hayata geçiriliyor. Projede ulaşılabilir fiyatlarla ev sahibi olma fırsatının sunulması ile beraber yüksek prim potansiyeli de var.

https://www.msynefes.com/

MSY Nefes'in lansmanı yapıldı!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön