19 / 04 / 2024

Muğla Büyükşehir MUSKİ hizmet binası açıldı!

Muğla Büyükşehir MUSKİ hizmet binası açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde inşaatı tamamlanan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi binası açıldı.




Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde inşaatı tamamlanan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü hizmet binası düzenlenen tören ile açıldı. Açılışa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve Daire başkanları da katıldı.


MUSKİ hizmet binası açılış töreninde konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen Muğla genelinde MUSKİ birimlerinin çok dağınık bir yapıda bulunduğunu, Menteşe İlçesi’ne yapılan hizmet binası ile birimlerin bir araya geldiğini ve çok ciddi bir koordinasyonun sağlandığını belirtti. Muğla ili genelinde hala 39 binada kiracı olduklarını söyleyen Baki Ülgen Menteşe İlçesi’ne 4 Milyon 200 Bin TL yatırımla yapılan hizmet binası ile artık il merkezinde yıllık 420 bin TL kira bedeli ödemeyeceklerini belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün talimatları doğrultusunda ilk etapta susuz köy bırakmamak ve alt yapının güçlendirilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Baki Ülgen bu çalışmalara son olarak 100 yıldır suyu olmayan Taşlıca Mahallesi’ne su verilmesi ve Fethiye’ye büyük bir yatırım olan Ölüdeniz Arıtma Tesisi’ni örnek gösterebileceklerini dile getirdi.




Muğla Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön