25 / 04 / 2024

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin temeli 16 Kasım'da atlıyor!

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin temeli 16 Kasım'da atlıyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’nin temeli, 16 Kasım Pazar günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ’nun da katılacağı bir törenle atılacak.



TOKİ tarafından 12 Şubat 2014 tarihinde ihalesi yapılan 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi için temel atma töreni düzenlenecek. 16 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılması bekleniyor.


Pazar günü kenti ziyaret edecek olan Bakan Müezzinoğlu’nun 50 yataklı Dalaman Devlet Hastanesi açılışına ve ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temel atma törenine katılacağı bildirildi.


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 114 milyon 270 bin lira ve KDV ile ihale edildi. Yüklenici firma  TOKİ  ile 14 Nisan'da sözleşme imzaladı. 500 yataklı, üç acil servisi bulunan hastane, 20 ünitede 25'er yatak ile hizmet verecek. 750 iş gününde tamamlanması beklenen hastane tamamlandığında diğer illere hasta naklini kesmesi bekleniyor.


TOKİ Haber 


Geri Dön