24 / 04 / 2024

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 2 yıl içinde tamamlanacak!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 2 yıl içinde tamamlanacak!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ilk kepçe vuruldu. 12 Şubat tarihinde ihalesi yapılan ve EMT İnşaat tarafından yapımı üstlenilen MSK Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 120 dönümlük arazi üzerine oturuyor.




Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin ilk kepçesi vuruldu. 114 milyon 270 bin TL'ye ihaleyi alan EMT firması inşaatı 750 iş gününde bitirmesi bekleniyor. Kuruluşundan bu yana kendi binasına bir türlü kavuşamayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ille kepçe vuruldu.  TOKİ  tarafından 12 Şubat tarihinde ihalesi yapılan ve EMT İnşaat tarafından yapımı üstlenilen MSK Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 120 dönümlük arazi üzerine oturuyor. 

Ankara'da 12 Şubat 2014 tarihinde çıkılan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 114 milyon 270 bin lira ve KDV ile kazanan EMT İnşaat Turizm San. 

A.Ş., gerekli şartlan yerine getirmesinin ardından TOKİ ile 14 Nisan'da sözleşme imzalamıştı. 500 yataklı, üç acil servisi bulunan ve 750 iş gününde tamamlanması beklenen Sağlık Bakanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tamamlandığında bölgenin sağlık açısından diğer illere naklinin kesmesi bekleniyor. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampus alam karşısında bulunan arazi üzerine Üniversite kendi imkanlan ile Morfoloji binasının inşaatında kaba inşaat tamamlandı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatı için kepçe ve dozerler kanalıyla yer açma çalışmalan devam ediyor. 


Muğla Milas




Geri Dön