26 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl daire fiyatları!

Muhteşem Yeni Yüzyıl daire fiyatları!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeni Yüzyıl daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklükleri bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında dairelerin teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.



Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje  Ceylan İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor.


3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Muhteşem Yeni Yüzyıl 'da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Projede daire alanlarının 94 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor.


192 adet konut, 6 adet ticari alan ve 9 adet ofisten meydana gelen Yeni Yüzyıl'da peşin fiyatına vade farksız 36 ay vade imkanı sağlanıyor.


Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cephesi olan  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta inşa edildi.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe'de kapalı ve açık yüzme havuzları, buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, mini sinema salonu, oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, şok havuzu gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.



Yeni Yüzyıl Evleri iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön