19 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre yakın mesafede bulunuyor.



Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlara yer verilen  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet daireden oluşuyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan projede 6 adet ticari alan ve 9 adet ofis de yer alıyor.


Dairelerin büyüklükleri 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteren Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip dairelerden meydana geliyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, SPA, hamam, sauna, kapalı otopark, mini futbol, tenis sahaları,oyun parkı, buhar odası, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, voleybol, basketbol, şok havuzu gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


Kampanyalı ödeme planı ile ön talep toplamaya devam eden Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe Konutları Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön