26 / 04 / 2024

göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Göztepe’de yükselen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları yeni bir soluk getiriyor. 534 bin TL’den başlayan konut fiyatlarıyla lansmanda beklenenden çok daha büyük bir talep alan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda her ihtiyaca uygun bir seçenek var.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları tanıtıldı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarını seçim öncesi tanıttı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 36 aylık taksit kampanyası!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları"nı, düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 36 ay taksit fırsatı!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki yeni projesini Göztepe'de inşa ediyor. 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı.

Ceylan İnşaat'tan Göztepe'de kentsel dönüşüm projesi!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki yeni projesini Göztepe'de inşa ediyor. Projede yer alan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için ön talep topluyor!

Ceylan İnşaat Yeni Projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” ile Göztepe’ye Hayat Veriyor.192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 36 ay taksit fırsatı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi ‘Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’ için ön talep toplamaya başladı..

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'na talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi 'Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları" için ön talep toplamaya başladı.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ödeme planı!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ödeme planına göre projede peşin fiyatına vade farksız 36 ay vade sağlanıyor. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre yakın mesafede bulunuyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ön talepleri başladı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Yeni Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2020 Haziran'da açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binası hakkında bilgi verdi...

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda ödeme kampanyası!

Ceylan İnşaat’ın lansman fiyatlarıyla satışı tüm hızıyla devam eden projesi Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de yükseliyor. 

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı. Projede konutların yüzde 80'i satıldı.

göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Haberi

göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Ceylan İnşaat’ın son projesi Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe’de yükseliyor. Şehir hayatının tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan butik proje, Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasıyla dikkat çekerken, sunduğu sosyal olanaklarla da fark yaratıyor.  

Göztepe’de Kalamış Marina’ya karşı 534 bin TL’ye daire sahibi olmak istemez misiniz? 

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, 91 metrekareden 204 metrekare daireleri seçenekleriyle hem çekirdek ailelerin hem de geniş ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak.  1+1, 2+1 ve 3+1 192 dairenin yer aldığı projede, 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla her ihtiyaca uygun daireler var. 


Size özel ödeme planı

Türk Hamamı’ndan meyve bahçelerine, özel güvenlikten spor tesislerine kadar her türlü konforun sunulduğu Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, sağladığı ödeme kolaylıklarıyla da dikkat çekiyor. Standart ödeme sistemlerini rafa kaldıran Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda peşinatınız ve taksitleriniz...