29 / 03 / 2024

Müjde Ar: Evim kaçaksa yıkın!

Müjde Ar: Evim kaçaksa yıkın!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'ın Bodrum Gündoğan'da bulunan evinin kaçak olduğu iddilarının üzerine ünlü oyuncudan açıklama geldi...



Yeşilçam’ın usta oyuncusu Müjde Ar, Bodrum Gündoğan’da ’Sessiz Bölge’ olarak açıklanan Kızılburun bölgesinde ürültü kirliliğinden rahatsız olunca hem oteli hemde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı mahkemeye vermişti. Hürriyet'te yer alan habere göre; sanatçı dairesinin kaçak olduğuyla ilgili haberler üzerine Başkan Aras’a hitaben yeni bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

''Sayın başkan, Yurt gazetesinde çıkan ısmarlama haberle ilgili çabanızı gördüm.

Her şeyden önce ısmarlama haberde yazıldığı gibi sitedeki dairem kaçaksa sizi görevinizi yapmaya ve evimi yıkmaya davet ediyorum. Keşke bu çabanızı 2,5 aydır Gündoğan sakinleri için işkenceye dönüşen gürültü kirliliğini sonlandırmak için harcasaydınız. Haberdeki “şikayetleri geri çeksin” teklifi adı altındaki tehdidi de reddettiğimi bilmenizi isterim. Bu ülke ve bu şehir kamu gücünü vatandaşlar aleyhinde kullanan yöneticilerden çektiği kadar hiç bir şeyden çekmedi. Ne mutlu ki bu tür yöneticilerin siyasetteki ömrü çok uzun olmuyor.

Saygılarımla.''

Müjde Ar

Müjde Ar'ın Bodrum'daki evi kaçak çıktı!


Geri Dön