18 / 04 / 2024

Murat Ermeydan, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü oldu!

Murat Ermeydan, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü oldu!

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj Genel Müdürlüğüne atandı. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan ise İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı...




İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan´ın İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanmasının ardından İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Teknik İşler Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, Genel Müdürlük görevine getirildi.


İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürlük görevini 7 yıldır sürdüren Eyyüp Karahan, görevini Teknik İşler Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan´a devretti.  


Genel Müdür olarak atanan Ermeydan ise Genel Müdür Yardımcılığı görevini Proje Uygulama Müdürü İsmail Akyol´a devretti.



Murat Ermeydan, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü oldu!


Ağaç A.Ş.'de kim, görevini kime teslim etti?


İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Eyyüp Karahan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürlük koltuğunu yardımcısı Murat Ermeydan´a bıraktı.


İBB İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürlüğü´nde gerçekleşen görev teslim törenine İBB Genel Sekreter Yardımcısı Eyyüp Karahan, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir, İştirakler Koordinasyon Müdürü Hasan Yılmaz, Ağaç A.Ş. Yeni Genel Müdürü Murat Ermeydan, Ağaç A.Ş. Yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Akyol ile birim müdürleri katıldı.


Murat Ermeydan kimdir?


Yüksek Peyzaj Mimarı Murat Ermeydan aynı zamanda TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şube Başkanıdır.


1974 yılında Kahramanmaraş'ta doğan Murat Ermeydan ilk, orta ve lise öğrenimini Osmaniye´de tamamlamıştır. 

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden 1999 yılında mezun olmuş ve 2006 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çevre Tasarımı Bölümü´nde yüksek lisansını tamamlamıştır.


İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ ´de 1998 yılında göreve başlamış ve 2006-2012 yılları arasında Proje Uygulama Müdürlüğü, 2012-1014 yılları arasında Teknik İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.


İstanbul Ticaret Üniversitesi Mühendislik ve Tasarım Fakültesinde Uzman Öğretim Görevlisi olan Murat Ermeydan, 2014 yılında TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şube Başkanı seçilmiştir. Murat Ermeydan evli ve iki çocuk babasıdır.


Geri Dön