25 / 04 / 2024

Murat Kurum: Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor!

Murat Kurum: Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle olarak yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor" dedi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili de konuşan Bakan Murat Kurum, "Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor" dedi.

Murat Kurum: Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor!

- "Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor"

Yaptığı açıklamada Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanıldığını dile getiren Bakan Kurum, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Maalesef, istemezükçü zihniyet, aslında bu ülkenin AK Parti eliyle büyümesine, kalkınmasına karşı duruşlarını gizlemek için Kanal İstanbul'u bahane ediyorlar, kullanıyorlar. Bir bakıyorsunuz müteahhitlerimiz, bir bakıyorsunuz kurumlarımız, yöneticilerimiz, vatandaşlarımız tehdit ediliyor. Bu tehdit dilini kullananlar, şunu çok iyi bilmelidir ki bizim milletimiz tehditlere kulak asmamıştır, bundan sonra da asmayacaktır. Her projeyi yaptığımız gibi vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutacağız ve yatırımları yapmaya devam edeceğiz."

Adil Karaismailoğlu: Önceliğimiz Kanal İstanbul!


Geri Dön