24 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Murat Kurum'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar Türkiye genelinde kentsel dönüşüme girmemiş konut kalmamasını istediklerine dikkat çekti. 



AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Kurum, Kocaeli'nin tarımı, sanayisi ve turizmiyle üreten bir şehir olduğuna vurgu yaptı, bu alın terinin şehrine kendilerinin de çevre ve şehircilik alanında neler yapabileceklerinin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Murat Kurum dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Murat Kurum, 20 senede yol katettiklerine dikkat çekerek, daha katedecekleri yollar bulunduğunu belirtti. Kocaeli'yi bölgesinde lider il konumuna getireceklerini söyleyen Bakan Kurum, "Ülkemizi bölgesinde lider ülke haline getireceğiz. Bu anlayışla gece gündüz demeden çalışacağız. Aşkla şevkle çalışacağız."dedi.

Kocaeli'de bugün yaptıkları ziyaretleri katılımcılara nakleden Bakan Murat Kurum, amaçlarının Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle bu dönüşüm sürecini hazırlamak olduğunu, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'ndeki yaşanan o acıları bir daha yaşamak istemediklerini söyledi.


Geri Dön