28 / 03 / 2024

Murat Uzun: Bursa'da son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımı gerçekleşti!

 Murat Uzun: Bursa'da son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımı gerçekleşti!

Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, kendilerine Bursa için büyük talep geldiğini ve özellikle son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımının gerçekleştiğini belirtti. Uzun, "Bursa'ya yoğun talep oluyor" dedi.



Proje beyaz Danışmanlık, Bursa'ya yurtiçi ve yurtdışından gelen talepleri karşılamaya odaklanırken, gayrimenkul şirketlerini işbirliğine ve proje sayısını artırmaya çağırdı. Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, kendilerine Bursa için büyük talep geldiğini belirterek yeni proje ihtiyacına dikkat çekti. 



Özellikle son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımının gerçekleştiğini belirten Uzun, "Bursa'ya yoğun talep oluyor. Son 10 yıldır Türkiye ekonomisinin lokomotifi  inşaat ve gayrimenkul sektörü olarak  tüm sektör oyuncularının yüzde 80'i İstanbul'a yüklenmiş durumda. Sektörün Türkiye geneline yayılması adına İnşaat sektöründe Bursa'nın yeni parlayan yıldız olması son derece sevindirici bir durum. Fakat Bursa'da var olan projeler talebin gerisinde kalıyor. İnşaat firmaları bu fırsatı iyi değerlendirmeli" dedi. 


Bursa'nın coğrafi olarak çok avantajlı bir konuma sahip olduğunun altını çizen Uzun,"Denize ve dağa 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Bazen tarihi bir atmosferde bazen modern bir alışveriş merkezinde vakit geçirebilirsiniz. İstanbul'a yakınlığını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Özellikle Körfez geçiş köprüsü ile İzmir'in İstanbul'a yakınlaştığı bir ulaşım planının tam ortasında yer alıyor. Bu avantajlardan yararlanmak isteyen özellikle Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun talep alıyoruz" diye konuştu. 


Posta Bursa 


Geri Dön