25 / 04 / 2024

yeni inşaat bölgeleri

yeni inşaat bölgeleri

Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, kendilerine Bursa için büyük talep geldiğini ve özellikle son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımının gerçekleştiğini belirtti. Uzun, "Bursa'ya yoğun talep oluyor" dedi.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

İŞKUR açıkladı! İnşaat bünyesinde işçi alımı yapılacak...

İŞKUR, güncel personel alımlarına devam ediyor, ve sayfasından açıklamalarda bulunuyor. Buna göre, GEMTAŞ GEMLİK İnşaat bünyesine işçi alımı yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Türk inşaat şirketlerine Rusya'daki projelere yatırım çağrısı!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Türkiye'den yeni inşaat şirketlerini Rusya'daki projelere çekmeye ilişkin çalışmalar sürdürdüklerini açıkladı. 

Enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Enerji maliyetlerinde meydana gelen artış ve yeni inşaat projelerinin azalması ikinci yarıdan itibaren çimentonun büyüme hızında yavaşlamayı getirdi. Peki enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Manastır Koyu'ndaki inşaata bölge halkından tepki!

Marmara Adası'nda bulunan Manastır Koyu'nda devam eden inşaat, bölge halkının tepkisine neden oldu. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, söz konusu koydaki inşaatı kaleme aldı.

Seyrantepe Hastanesi’nin inşaatında son durum!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı büyük ölçüde tamamlanan Seyrantepe Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

yeni inşaat bölgeleri Haberi

yeni inşaat bölgeleri

Proje beyaz Danışmanlık, Bursa'ya yurtiçi ve yurtdışından gelen talepleri karşılamaya odaklanırken, gayrimenkul şirketlerini işbirliğine ve proje sayısını artırmaya çağırdı. Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, kendilerine Bursa için büyük talep geldiğini belirterek yeni proje ihtiyacına dikkat çekti. 



Özellikle son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımının gerçekleştiğini belirten Uzun, "Bursa'ya yoğun talep oluyor. Son 10 yıldır Türkiye ekonomisinin lokomotifi  inşaat ve gayrimenkul sektörü olarak  tüm sektör oyuncularının yüzde 80'i İstanbul'a yüklenmiş durumda. Sektörün Türkiye geneline yayılması adına İnşaat sektöründe Bursa'nın yeni parlayan yıldız olması son derece sevindirici bir durum. Fakat Bursa'da var olan projeler talebin gerisinde kalıyor. İnşaat firmaları bu fırsatı iyi değerlendirmeli" dedi. 


Bursa'nın coğrafi olarak çok avantajlı bir konuma sahip olduğunun altını çizen Uzun,"Denize ve dağa 30 dakikada...