26 / 04 / 2024

Musa Aykaç: Yatırımcı gayrimenkule yönelecek!

Musa Aykaç: Yatırımcı gayrimenkule yönelecek!

Son dönemde konuta olan talebin azalmadığını sadece ertelendiğini belirten Nurol GYO'nun Genel Müdürü Musa Aykaç, seçimden sonra çok enteresan gelişmeler olmazsa mevduattaki paraların gayrimenkule yöneleceğini söyledi




Türkiye'nin en aktif GYO'larının arasında yer alan Nurol GYO'nun Genel Müdürü Musa Aykaç, son dönemde yaşanan sıkıntıların konutta karar alma sürecini etkilemediğini sadece ertelediğini söyledi. Konut ihtiyacı olanların buldukları evi kaçırmak istemediğini ve kaparo verdiğini vurgulayan Musa Aykaç, "Vatandaş seçim sonuçlarını görmek istiyor.  Bu da çok normal bir durum" dedi. 

Musa Aykaç, geçtiğimiz haftalarda satışa çıktıkları Seyran tepe'deki Nurol Life projesinde bu tablonun net bir şekilde ortaya çıktığını belirterek, "Yaklaşık 100 kişiden kaparo aldık. Bu insanlar ev almak istiyor ve seçimden sonra bunlar satışa dönüşecek" diye konuştu. 

Nurol Life'ta çok cazip ödeme planları hazırlamalarının yatırımcıları çektiğini anlatan Aykaç, "Piyasanın bu kadar çalkantılı olmasına rağmen önemli bir talep alıyoruz. 



Gazete Arena


Geri Dön