28 / 03 / 2024

Mustafa Ak: Keçiören'i Başbakana emanet edelim!

Mustafa Ak: Keçiören'i Başbakana emanet edelim!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi, Atapark Karargah Merkezi ve Bağlum Seçim Bürosu'nun açılışını birlikte yaptı.



ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi, Atapark Karargah Merkezi ve Bağlum Seçim Bürosu'nun açılışını birlikte yaptı. Açılışa Melih Gökçek ve Mustafa Ak'ın yanısıra AK Parti  Ankara  İl Başkanı Murat Alparslan ve Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur da katıldı. Törendeki coşkunun diğer siyasi partilerin mitinglerinde bile olmadığını söyleyen Gökçek, "Helal olsun Keçiören! Keçiören Kalaba'da doğdum, Keçiören'de belediye başkanı oldum. Keçiören'de beni milletvekili yaptınız. 


Yetmedi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yaptınız, Allah razı olsun. Mustafa kardeşim ile birlikte hem Keçiören'de hem Ankara'da başkan olacağız" diye konuştu. Başkan Ak ile ortak bir kaderinin olduğuna dikkat çeken Melih Gökçek, "Ben Murat Karay alçın'ın borçlarını Mustafa da Turgut Altınok'un borçlarını ödemek zorunda kaldık. Turgut Altınok 150 trilyon borç bıraktı Mustafa'nın boynuna. 3.5 trilyona 2002 yılında Kule'yi ihale etti. 


İkinci ihaleyi 27.5 trilyona yaptı. 


Kule'yi niye kendisi bitirmedi? Kule'nin imar planı yok, kaçak. Su konusunda yaptığı yolsuzluklarla 3.5 yıla mahkum oldu. 

Mahkumiyet kararı onandığında başkan filan olamaz" ifadelerini kullandı. Gökçek, 30 Maıt yerel seçimlerinde Türkiye üzerine oynanan oyunların bozulmasını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden iktidara getirilmesini istedi. 


Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, açılış sırasında yağan yağmuru işaret ederek "Bugün bereket yağıyor gökten. İnşallah bu bereket 30 Mart'ta sandıklara da yansıyacak. Önümüzdeki seçimde sadece belediye başkanları seçilecek gibi görülebilir. Ama bu seçim Türkiye'nin geleceği ve Başbakanımıza destek için önemlidir. Buna göre oy vermeliyiz" dedi. Başbakan Erdoğan'ın Keçiören'de ikamet ettiğini hatırlatan Başkan Ak, "Keçiörenli Başbakanımıza Keçiören'i emanet edelim. Keçiören'de 5 yıl boyunca görev yaptık ve hiçbir ayrım yapmadan her kesime hizmet götürdük" mesajını verdi. 


İl Başkanı Alparslan da, AK Parti'ye en büyük desteği Türkiye'nin en büyük ilçesi Keçiören'in verdiğini dile getirerek "Son zamanda hükümetimiz üzerine oynanan oyunlar var. Bizler sadece milletin önünde eğilir, bir tek Allah'a hesap veririz. Keçiören olarak öyle bir destek vereceğiz ki Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. Melih Gökçek ve Mustafa Ak ile gümbür gümbür yürüyüp Keçiören'i ve Ankara'yı çok daha güzel yapacağız" diye konuştu. Başbakan Erdoğan'ın kendilerine "Keçiören'de sandıkları patlatın" dediğini aktaran Bülent Yağmur ise, açılış için toplanan kalabalığa "Türkiye'nin yeni İstiklal Mücadelesi'nde yanımızda mısınız?" diye sordu. 


Yağmur'un sorusuna vatandaşlar hep bir ağızdan "evet" yanıtını verdi. Konuşmaların ardından protokol heyeti kurdele keserek merkezlerin açılışını yaptı. 


Anadolu


Geri Dön