25 / 04 / 2024

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması!

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yıkım kararı alınan Galatasaray Adası ile ilgili divan kurulu toplantısında açıklamada bulundu...



Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA, FFP, amatör şubeler, sponsorluk ve Galatasaray Adası ile ilgili pan kurulu toplantısında açıklama yaptı.

Başkan Cengiz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yıkım için bugün tekrar Galatasaray Adası'na gitmeleri konusuyla ilgili üyelere bilgi verdi.

Sabah erken saatlerde durumdan haberdar olduklarını ve yönetici arkadaşlarının oraya gittiklerini belirten Cengiz, "Belediye ekiplerine, kiracı ile anlaşarak burayı yenide açma kararı aldığımız söylenmiş. Biz de şaşırdık. Onlar da inceleme yapıp çıktılar. Gerçekten de açılacakmış gibi hazırlık yapılmış. Biz de konuyu araştırıyoruz." dedi. Cengiz'in ada hakkında yaptı açıklama şu şekilde:

Davamızı açtık bekliyoruz

"Belediye, 'Ada için yıkım kararı var, bu karar kalkmadan orada tadilat yapamazsınız' diyor. Bizim yönetim olarak bu konuda hiçbir dahlimiz yok. Davamızı açtık bekliyoruz. Biz de bıktık bu meseleden. Konu dayanılmaz hale geldi. Maalesef, İstanbul gibi dünyanın incisi olan bir şehirde çok kötü bir görüntü oluyor. Mevcut yasalar, kiracıdan yana. Seçimler iyi ki bitti. Ülkemiz rayına oturacak. Biz de hukuksal olarak gerekli adımları atacağız."


Galatasaray Adası'nda yıkım başladı!


 


Geri Dön