25 / 04 / 2024

Mustafa Elitaş, Binance ile kripto para yasasını görüşecek!

Mustafa Elitaş, Binance ile kripto para yasasını görüşecek!

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, perşembe günü Binance'nin temsilcileri ile Meclis'te ile Kripto yasasını görüşecek. 



AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'nin Türkiye temsilcileriyle perşembe günü TBMM'de görüşme yapacak.

Mustafa Elitaş, Binance ile kripto para yasasını görüşecek!

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; AK Parti, kripto varlıklarına ilişkin üzerinde çalıştığı yasal düzenleme için hak sahipleri ile görüşmeye devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Grup Başkan Vekili Elitaş, dünyanın en büyük kripto para Borsalarından biri olan Binance'nin temsilcileriyle perşembe günü Meclis'te görüşme yapacak.

Yapılacak olan görüşmede, Binance temsilcilerinin, yasal düzenleme hususunda önerilerini sunacağı ve teknik sunum yapacağı belirtildi.

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden düşüyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön