23 / 04 / 2024

Mustafa Karaçuha kimdir?

Mustafa Karaçuha kimdir?

Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaçuha kimdir? Mustafa Karaçuha Rams Yapı'yı ne zaman kurdu? Rams Yapı'nın diğer ortakları kimlerdir? İşte Rams Yapı ve Mustafa Karaçuha...



Mustafa Karaçuha kimdir?

Mustafa Karaçuha,  Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Muhammet Civelek, Recep Karamahmutoğlu ve Suat Köseoğlu ile birlikte Rams Yapı kurucularındandır.


Mustafa Karaçuha; Rams Yapı patronlarındandır. Bugüne kadar Rams Yapı ile birlikte birçok projenin altında imzası vardır. Rams Yapı’yı Muhammet Civelek, Recep Karamahmutoğlu ve Suat Köseoğlu ile birlikte kurmuştur. Son olarak Karaçuha, Rams Yapı bünyesinde Sample Park projesini hayata geçirdi. 


Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaçuha, gelecek dönemler için planladıkları projeleri hakkında şunları söyledi: Sample Park projesi gibi Çamlıca ve Şerifali’de de projeler geliştirmeyi düşünüyoruz. Bu projelerin yapımına 2013 yılı içinde başlayacağız. Tahmin ediyorum 2015 yılı içinde de tamamlamış oluruz. Projelerin fizibilite çalışmaları tamamlandı; marka konumlandırma çalışmaları ise hızlı bir şekilde devam ediyor. 


Sample Park projesi:

Ataşehir’de konumlandırıldı. 2012 yılı Nisan ayında temelleri atıldı. 2013 Aralık ayında teslim edilmesi planlandı. 7 katlı 4 blok şeklinde tasarlandı. Toplamda projede, 130 adet daireye yer verildi. 


Sample Park, E-5'e 2, Fatih Sultan Mehmet'e 3, Kadıköy-Kartal metro hattına 2, metrobüse 2, Medipol Hastanesi'ne ve Memorial Hastenesi'ne ise 5 dakikalık mesafede konumlandırıldı. Ayrıca projeye yakın olan eğitim kurumlarından bazıları; Yeditepe Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi.


Ortak alanlar arasında ise golf alanları, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, tırmanma duvarı, spor salonu, sauna, cafe, bar, spa merkezi, masaj salonu, sinema salonu, barbekü alanı bulundu. 





Geri Dön