26 / 04 / 2024

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 



Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Mustafa Sarıgül, Şişli'nin, "Nişantaşı'nın ışığı biraz sönük kaldı" dedi. Şişli'yi eski günlerine döndüreceklerini ifad eeden Mustafa Sarıgül, beka tartışmalarıyla ilgili şunu söyledi: Bayrağımıza, toprağımıza sıkıntı gelirse o noktada bütün siyasi partimizin birleşmesi lazım. Mehmetçiğimize karşı bir silah doğrultma varsa bütün siyasi partiler bayrağımızı ve toprağımızı savunmak için elele vermesi lazım.

İşte Sarıgül'ün açıklamalarından ana başlıklar:

Manşet projem birkaç tane. Şişli iki bölüm. Nişantaşı, Teşvkiye, Topağacı bölgesi var. Buranın yeniden enerji bulması lazım. Şişli sadece buradan ibaret değildir. Özellikle ekonomik gelir durumu mütevazı olan mahallelerimizde en büyük sıkıntı kadın ve çocuk. Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum. Çok güzel bir kadın doğum hastanesi açacağım. 5 yıldızlı otel ayarında doğumlarını yapacaklar. Onlara belediye olarak abilik, hamilik, ev sahipliği yapacağız. Sosyal güvenliklerinin dışında hiçbir katkı almayacağız. Bir de çocuk hastanesi kuracağız, 0-14 yaş çocuklarımızın tedavisini yapmayı planlıyoruz. En geç 12 ay içerisinde hayata geçireceğiz.

"ŞİŞLİ'DE ALZHEIMER KONAKLAMA EVLERİ KURACAĞIZ"

Şişli'de ambulanslarımız mahallelerde bekleyecekler. Telefon geldiğinde en geç 5 dakika içerisinde oraya ulaşıp hastanemize alacaklar. Şişli'de alzheimer gündüz konaklama merkezleri kuracağım. 50 yaşın üzerindeki herkes potansiyel alzheimer hastalığı ile karşı karşıya kalabilir. Mahallelerde oturan vatandaşlarımız buraya gelecek, unutkanlığa karşı yapmamız gereken egzersizler neyse onu yapacağız. Olmadan tedbir almamız lazım.

"BELEDİYE OLARAK BİR KONGRE MERKEZİ YAPMAK İSTİYORUM"

Bizim 56 bin öğrencimiz var. Bunlar mezuniyet töreni yapmak istiyorlar. Şişli'de bütün öğrencilerimizin mezuniyet töreni yapabilecekleri belediye olarak bir kongre merkezi yapmak istiyorum. Her mahalleye ayda bir kere her Çarşamba kadınlar günü düzenlemek istiyorum.

"FERİKÖY STADI'NI 20 METRE AŞAĞI İNDİRECEĞİZ"

Bütün spor kulüplerimizle beraber olacağım. Feriköy Spor Kulübümüz var. Stadımız var. Feriköy Stadımızı 20 metre aşağı indirmek istiyorum. Etrafı yemyeşil olacak. Gelip Feriköylü yurttaşlarımız sporlarını yapacaklar. Tribün 5 bin kişi olmayacak ama 3 bin 500 olacak. Taksim Spor Kulübümüz var. Kulübümüzün altına 300 araçlık otopark yapmak istiyorum.

 
Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!


Geri Dön