26 / 04 / 2024

Mustafa Tuna'dan Ankapark talimatı!

Mustafa Tuna'dan Ankapark talimatı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankapark’ın biran önce bitirilerek, hazır hale getirilmesini istedi.



 

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi üzerinde inşaatı devam eden ve toplamda 1 milyon 200 bin metrekarelik alanı kapsayan Ankapark’ı gezerek, çalışmalara ilişkin bilgi alan ve oyuncakları tek tek inceleyen  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, parkın işletmeye hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dünyanın en büyük temaparkı olma özelliğine sahip Ankapark’ı yanında yetkililerle birlikte karış karış gezerek, her oyun çadırının ve oyuncağın hangi aşamada olduğu ve ne zaman tamamlanacağı konusunda detaylı bilgiler alan Başkan Mustafa Tuna, yüzde 95’lere varan tamamlanma oranı bulunan temaparkın, kalan işlerinin de biran önce bitirilmesi talimatını da verdi.

ANKAPARK HIZLA YÜKSELİYOR

Sadece Başkentlilerin değil, Türkiye’nin dört bir tarafından vatandaşların tamamlanmasını uzun zamandır merakla beklediği ve içeriğinde dev roller coasterlar, dönme dolap ve yüzlerce ayrı oyuncağı barındıran Ankapark projesinde ayrıca dünyanın en büyük 3 gösteri fıskiyesinden biri de bulunuyor.

Her biri ayrı ayrı özelliğe sahip dev oyun ve eğlence çadırları da bulunan Ankara Ankapark'ta yüzlerce dinozorun bulunduğu “Dinozor Ormanı”, 400’ün üzerinde digital oyuncağın yer aldığı “Digital Oyun Çadırı”, karting pistleri, minikler için eğlence alanları ve her yaşa hitap eden daha pek çok ayrı alan da bulunuyor.

 


Geri Dön