19 / 04 / 2024

Mustafa Varank: Malatyalı iş insanları 5 okul yaptıracak!

Mustafa Varank: Malatyalı iş insanları 5 okul yaptıracak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katıldı. Mustafa Varank, iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini belirtti...



Dünya köşe yazarlarından Vahap Munyar'ın, bu haftaki 'İş dünyasında diyaloglar' köşesinde; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın,  Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katılması yer aldı. İşte buluşmanın detayları...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin (MİAD) düzenlediği buluşmada şunları dile getirdi:

Malatyalı iş insanları 5 okul için söz verdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sivrice merkezli 6.8’lik deprem sonrasında Elazığ ve Malatya’da hasar gören okullar olduğunu anımsattı.

-Sayın Cumhurbaşkanımız yeni bir “okullaşma” kampanyası başlatacak. Kampanyada depremde zarar gören okullara öncelik verilecek.

Malatyalı İş İnsanları Derneği Başkanı Yunus Akdaş, elindeki listeyi hemen Bakan Varank’a verdi. Varank, listeyi okudu:

-Vahap Küçük, Mehmet Ali Aydınlar, Ahmet Çalık, Ahmet Akbalık, Gazi Akmercan. Akdaş, listede adı yer alan iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini bildirdi. Varank, bunun üzerine şu mesajı verdi:

-Bu listede 5 okul sözü var. MİAD’dan bu sayıyı 10’a çıkarmasını bekliyoruz.

Malatya'da 29 okul depremde hasar gördü!

 


Geri Dön