26 / 04 / 2024

malatya da yeni yapılacak okullar

malatya da yeni yapılacak okullar

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katıldı. Mustafa Varank, iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini belirtti...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Malatya'da 400 yeni sosyal konutun temeli atıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'da, toplamda 400 sosyal konutun temeli atıldı.

Malatya’da 1 yılda 6 bin depremzede aileye yeni konut yapıldı!

Malatya’da yaklaşık 2 milyar liralık yatırımın hayata geçirildiğini anlatan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 234 bin bağımsız bölümde hasar tespitinin yapıldığını açıkladı.

Kızılay, Malatya'da 3 yeni fabrika inşa ediyor!

Kızılay, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası, Çadır ve Tekstil Fabrikası inşa ediyor. 

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Malatya'da yeni konut yapımı Şubat sonu başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Malatya'da ağır hasarlı binalardan taşınmak zorunda kalan vatandaşlara kira ve taşınma yardımı verileceğini söyledi ve, "Yeni konutlara şubat sonu, mart başı başlayacak ve en geç yıl sonuna kadar da tamamlanacak süreci inşallah başlatmış olacağız" dedi.

Malatya'da yeni imara açılan yerlerde yatay yapılaşma yapılacak!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda imar ile ilgili konulardan söz edildi.

Malatya’da Beton Teknolojileri Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Malatya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Odesa'da yeni havalimanı terminal binası hizmete açıldı!

2 Eylül tarihinde Ukrayna'nın en önemli turizm şehri Odesa'da yeni havalimanı terminal binası Türk Hava Yolları seferiyle hizmete açıldı...

Hasdal'da yeni emniyet külliyesi inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hasdal'da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. İstanbul Emniyet Teşkilatımız çok daha verimli, farklı hizmetlerin verileceği bir imkana kavuşacak'' dedi.

Malatya'da yeni imar revizyon planları onaylandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarını tamamladı. Malatya'da yeni imar revizyon planları onaylandı.

malatya da yeni yapılacak okullar Haberi

malatya da yeni yapılacak okullar

Dünya köşe yazarlarından Vahap Munyar'ın, bu haftaki 'İş dünyasında diyaloglar' köşesinde; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın,  Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katılması yer aldı. İşte buluşmanın detayları...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin (MİAD) düzenlediği buluşmada şunları dile getirdi:

Malatyalı iş insanları 5 okul için söz verdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sivrice merkezli 6.8’lik deprem sonrasında Elazığ ve Malatya’da hasar gören okullar olduğunu anımsattı.

-Sayın Cumhurbaşkanımız yeni bir “okullaşma” kampanyası başlatacak. Kampanyada depremde zarar gören okullara öncelik verilecek.

Malatyalı İş İnsanları Derneği Başkanı Yunus Akdaş, elindeki listeyi hemen Bakan Varank’a verdi. Varank, listeyi okudu:

-Vahap Küçük, Mehmet Ali Aydınlar, Ahmet Çalık, Ahmet Akbalık, Gazi Akmercan. Akdaş, listede adı yer alan iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini...