28 / 03 / 2024

Müşteri 'kapıda yatarız' dedi, satış öne çekildi

Müşteri 'kapıda yatarız' dedi, satış öne çekildi

Ağaoğlu İnşaat'ın 18 Şubat'tan itibaren satışa çıkaracağı Bahçelievler My City projesinde satış tarihi müşterilerden gelen yoğun talep üzerine öne çekildi.



50 dairenin satış sözleşmesi yapıldı. 35 daire ise opsiyonlu olarak satıldı. Satış ofisine gelen 200'e yakın müşteri ise opsiyonlu satışlar için uzun kuyruk oluşturdu. Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı, "Cuma günü tabela asılmasıyla birlikte sıraya giren aileleri satışların daha başlamadığına ikna edemedik. Özellikle 7 aile, 'gitmeyiz kapıda yatarız' dediler. Biz de Ali Ağaoğlu'nu arayarak satış izni aldık" diye konuştu.

90 TAKIM ELBİSE KAZANDI

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ise her projede kendilerinden daha önce daire alan müşterilere öncelik tanıdıklarını belirterek, "Akşamdan sıraya girenler 'gitmeyiz, kapıda yatarız' deyince satışlara erken başladık. Bugün gördüğümüz ilgi oturup ağlamakla bir şey olmayacağının kanıtıdır. Doğru yerde, doğru fiyatla sunulan projeler her zaman kazanır" diye konuştu. Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir toplantıda My City Bahçelievler projesinde 2 ayda 1000 daire satacaklarını söylemiş ve toplantıda bulunan 90 basın mensubu ile takım elbisesine iddiaya girmişti. Ağaoğlu, ilgi üzerine 1000 daire satış süresini 2 haftaya çekti.

Sabah

İlgili haber

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de 154 bin 700 TL'ye!

Geri Dön