26 / 04 / 2024

Müteahhitler 2014'e veda etti!

Müteahhitler 2014'e veda etti!

Müteahhitler Birliği, yeni yılı coşku dolu bir geceyle kutladı. İş dünyasından çok sayıda önemli ismin katıldığı ' Yılbaşı Balosu 'nda ünlü sanatçı Sibel Tüzün sahne aldı.



Gecede kadın konukların tuvalet tercihleri göz kamaştırdı Başkent'te yeni yıl öncesi düzenlenen davetler göz kamaştırmaya devam ediyor. Merkezi Ankara'da bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği, yeni yıla girmeden düzenlediği renkli gece ile 2015'e 'merhaba' dedi. Sheraton Otel'de düzenlenen geceye iş dünyasından çok sayıda seçkin konuk katılırken, yılbaşı balosunda sahneye çıkan Sibel Tüzün konuklara müzik ziyafeti sundu. 


'YENİ PAZARLARA YÖNELECEĞİZ' 

Kokteyl ile başlayan gecenin ev sahipliğini Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün ve eşi Aygen Yenigün birlikte yaptı. Konukları kapıda karşılayan ikili gece boyunca da davetlilerle yakından ilgilendi. 

Konukların salondaki yerlerini almalarının ardından yemek faslına geçildi. Kendileri için hazırlanan birbirinden leziz yemekleri afiyetle yiyen konuklar, oldukça keyifli bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Gecede konuşan Birlik Başkanı Yenigün, dünya piyasalarının son dönemde karışık olduğunu vurgulayarak, "Karamsar bir tablo çizmek istemiyoruz. Yeni yılda yeni pazarlar, yeni işler yapacağımız alanlara yöneleceğiz. Herkese umutlu ve mutlu bir yıl diliyorum" dedi. 


ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER 

İş hayatının yorucu temposundan düzenlenen gece ile uzaklaşma fırsatı bulan konuklar baloda gönüllerince eğlendi. Orkestranın hareketli şarkılarıyla keyifli anlar yaşayan iş adamları ve eşleri, romantik şarkılarla dans etmekten geri kalmadı. Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen yılbaşı balosuna katılan davetliler, daha sonra sahneye çıkan Sibel Tüzün'ün şarkılarıyla adeta mest oldu. Gecede kendisinin ve popüler müziğin önemli isimlerin dillere destan olmuş şarkılarını seslendiren Tüzün, konuklara unutulmaz dakikalar sunarken, davetliler ünlü sanatçının şarkılarına hep birlikte eşlik etti.


Habertürk Ankara


Geri Dön