19 / 04 / 2024

Müteahhitler Artvin Havalimanı için '2020 sonuna kadar bitiririz' dedi!

Müteahhitler Artvin Havalimanı için '2020 sonuna kadar bitiririz' dedi!

Rize'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben Artvin Havalimanı için '2022' dedim ama sonra müteahhitlerle konuştum. 'Allah izin verirse, fevkalade bir şey olmazsa biz bunu 2020 sonuna kadar bitiririz' dediler." dedi...



Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de halka hitap etti. Sputnik News'te yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah enflasyon tekrar yüzde 6'lara, 7'lere kadar düşecek. Çünkü bize böyle 20, 19, buralarda enflasyon yakışmaz." dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Rize’ye yüzme havuzları gençlik merkezleri futbol sahaları inşa ettik. Sağlıkta 10’u hastane olmak üzere toplamda 28 tesisimizi şehrimize kazandırdık.

Ancak taliplisini bulabilirsek sözümdeyim. Rize’ye inşallah bir şehir hastanesini de kazandıracağız. Bütün mesele şimdi o ihaleye girebilecek müşteriyi bulmak o bulunduğunda inşallah bismillah diyeceğiz.

7 tarihi eseri restore ettik. İmar barışı ile 74 bin hemşehrimizin sıkıntısını çözdük. Rize’de 20 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 162 kilometreye çıkardık. Rize Artvin Havalimanı yapımına devam ediyoruz. 2020 sonuna kadar da bitirebiliriz. Havalimanımızı hizmete soktuktan sonra be turizmde büyük bir patlama olacağına inanıyorum. Rize içme suyu tesislerinde inşaat çalışmaları bitmek üzere…  Rize’nin turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için çalışıyoruz.


Geri Dön