28 / 03 / 2024

My City Evleri Bahçelievler Projesi'nde 249 bin TL'ye! Son 3 konut!

My City Evleri Bahçelievler Projesi'nde 249 bin TL'ye! Son 3 konut!

Toplam 1220 konuttan meydana gelen My City Bahçelievler Projesi'nde yer alan konutların teslimleri geçtiğimiz Şubat ayında yapıldı. Proje kapsamında kalan son 3 konutun fiyatı 249 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 340 bin TL'ye kadar yükseliyor



Ağaoğlu İnşaatın hayata geçirdiği My City Bahçelievler Projesi'nde yer alan konutlar geçtiğimiz Şubat ayında sahiplerine teslim edildi. Toplam 1220 konuttan meydana gelen proje 27 blok halinde inşa ediliyor. 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projede yer alan konutların alanları 57 metrekareden başlıyor ve 153 metrekareye kadar yükseliyor.

My City Bahçelievler'de sadece 3 adet konut kaldı. Bunlardan biri 73 metrekarelik 1+1 tipinde... Bu konutların fiyatları 249 bin TL olarak belirlendi. Projede kalan konutlardan diğeri ise 91 metrekarelik 2+1 olarak belirlendi. Bu konutların fiyatları ise 300 bin TL. Projedeki son konut ise 102 metrekarelik 3+1. Bu konutun fiyatı ise 340 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamında yer alan konutların ödemelerinde yüzde 25 peşinat ve geri kalanı ise vadelendirilmeyle sağlanıyor. 

My City projesinde My Club kapsamında açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness center, restoran, kafe, bar gibi hizmetleri ve indoor-outdoor aktiviteleri sunuluyor.

"My" konseptli bütün projelerinde uluslararası inşaat tecrübesi, yaratıcılık, zaman yönetimi, kalite, maliyet ve uygulama kontrolü konularını dikkate alarak  60 mühendis, 31 mimar ve 18 teknikerden oluşan bir takım yaratan Ağaoğlu ECF Mimarlık'la çalıştı.

My City dahilindeki My Club; açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness center, restoran, kafe, bar gibi hizmetleri ve indoor-outdoor aktiviteleri ile çağdaş, sosyal ve keyifli bir yaşamın tüm olanaklarını üyelerine sunuyor.

My Club üyeleri, masaj uzmanlarımızın usta elleri sayesinde bütün günün yorgunluğunu yarım saatte atıyor.

My Club, eğitmenler eşliğinde güvenilir ve bilinçli spor yapabilme olanağının yanı sıra; trekingten karaokeye, halı saha turnuvasından bowlinge, şiir ve müzik dinletilerinden pikniklere kadar birçok aktiviteyi üyeleri ile buluşturuyor.

444 67 77

www.agaoglu.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön