19 / 04 / 2024

My Home Maslak'ta evlerin yarısı satıldı!

My Home Maslak'ta evlerin yarısı satıldı!

Ağaoğlu, My Home Küçük Maslak’ta da tercihinden vazgeçmedi. Reklamcılara göre bu büyük bir riskti. Ya satışlar hızlanıp konut sektörünü de yeniden harekete geçirecekti ya da “Ağa’lı” reklam fikri bu kez ters tepecekti. Peki sonuç ne oldu?




17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan işadamı Ali Ağaoğlu, 3 günlük gözaltı sürecinden sonra, ‘medyatik olmanın bedelini ödedim’ demiş ve bir süre pek göz önünde olmamayı tercih etmişti. Ancak ünlü işadamının ortadan kaybolma süreci fazla uzun sürmedi. Son birkaç yıldır projelerinin reklamlarında kendi oynayan Ağaoğlu, My Home Küçük Maslak’ta da bu tercihinden vazgeçmedi. Reklamcılara göre bu büyük bir riskti. Ya satışlar hızlanıp konut sektörünü de yeniden harekete geçirecekti ya da “Ağa’lı” reklam fikri bu kez ters tepecekti.  Peki sonuç ne oldu?  


ESKİSİNDEN DAHA ÇOK SEVİYORLAR


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun verdiği bilgilere göre sonuç pozitif. Konut satışlarının durma noktasına geldiği, sektörün de yatırımcının da seçime kilitlendiği şu ortamda Ağaoğlu My Home Küçük Maslak’ta satışlar gayet iyi gidiyor. Tekrar reklamda oynamayı kesinlikle bir risk olarak görmediğini ifade eder Ağaoğlu, “İnsanlar beni eskisinden daha da çok seviyor. Göz önünde olmaktan bir çekincem yok. My Home’da satışlar çok iyi gidiyor. 200 civarında daire bu kampanya kapsamında satışa sunulmuştu. Kısa sürede bu dairelerin yarısını sattık” dedi.


%10 PEŞİNAT, 36 AY SIFIR FAİZ


Konutların hemen teslim edildiği My Home Küçük Maslak'ta 15 gün önce başlayan kampanya kapsamında 36 aya kadar sıfır faizli ödeme seçeneği sunuluyor. "Sınırlı daire, sınırsız fırsat!" sloganıyla başlatılan satış kampanyasında birbirinden farklı ödeme alternatifleri mevcut. Peşinatın yüzde 10 olduğu, banka kredisiyle 120 ay vade seçeneğinin sunulduğu My Home projesinde, Ağaoğlu'nun sunduğu krediyle 36 aya kadar sıfır faiz seçeneğiyle daire almak mümkün. 


OFF COURSE THİS İS MY HOME!


Daha önce iki projesinin reklamlarında boy gösteren Ağaoğlu, özellikle Maslak 1453 projesindeki at binme sahneleriyle konuşulmuştu. Ağaoğlu son reklam filminde ise İngilizce konuşmasıyla dikkat çekti. Projenin reklamında MyHome'da gençlerle karşılaşan Ali Ağaoğlu, “Ali Bey, siz…” diyen gençlerin hayret dolu bakışları karşısında "Of course, this is my home" diyor. 


3 KULEDE 786 DAİRE


My Home Maslak, 3 kulede 786 daireden oluşuyor. Proje, yüzde 1 KDV ile satılıyor. My Home Küçük Maslak'ta 1+0 daireler 477 bin TL'den, 1+1 daireler 528 bin TL'den, 2+1 daireler 582 bin TL'den, 3+1 daireler 701 bin TL'den, 4,5+1 daireler ise 1 milyon 964 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.



Akşam


Geri Dön