26 / 04 / 2024

My Yıldız, Çermik'e 5 yıldızlı termal otel yapıyor!

My Yıldız, Çermik'e 5 yıldızlı termal otel yapıyor!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB)3 bin metrekaresi kapalı, toplam 10 bin metrekare alanda un üretimi gerçekleştiren My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile ünlü Çermik ilçesine 5 yüdızlı termal otel yapacak...



Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB)3 bin metrekaresi kapalı, toplam 10 bin metrekare alanda un üretimi gerçekleştiren My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile ünlü Çermik ilçesine 5 yüdızlı termal otel yapacak. Son teknolojiyi kullanarak un üretimi gerçekleştirdiklerini vurgulayan My Yıldız Gıda firma sahibi Yunus Yıldız, "Bugüne kadar hep yeni kodekse göre üretim yaptık. Firma olarak kalitemizde rakip tanımıyoruz" dedi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nin bir çok iline ürün verdiklerini, ayrıca Irak'a ihracatlarının bulunduğunu anlatan Yıldız, "Doğup büyüdüğümüz topraklara yatırım yapmak amacıyla geçen yıl Çermik'te eksikliğini hissettiğimiz bir alanda yatırım yaptık. 2 milyon TL'ye, bin 500 kişilik düğün ve konferans salonu kurduk.
Şimdilerde ise yine ilçemizin termal olarak dünyada ikinci sırada yer alan suyunun turizme kazandırılması ve yine ilçemize yatırım için 5 yıldızlı bir otel projemiz var" diye konuştu.
Projelerini termal otel konsepti ile inşa edeceklerini kaydeden Yunus Yıldız, "Başta bölge ve ülkemiz, ardından ise Ortadoğu ülkelerine hitap edecek şekilde bir proje hayata geçireceğiz. Buradaki bir amacımız da, sermayenin bölgede yatınma dönüşmesi. Yapacağımız otel yaklaşık 40 milyon TL'ye mâl olacak ve yaklaşık 300 kişi istihdam edeceğiz" dedi.

Dünya Bölge

Geri Dön