29 / 03 / 2024

N5 Suites projesi, Kuveyt’te tanıtıldı! 149 bin liraya!

N5 Suites projesi, Kuveyt’te tanıtıldı! 149 bin liraya!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N5 Suites

Özyurtlar İnşaat’ın otel ve rezidanstan oluşan en yeni projesi N5 Suites, Türkiye’den önce Kuveyt’te düzenlenen Uluslararası Emlak Fuarı'nda tanıtıldı. Arap yatırımcılardan büyük ilgi gören proje Beylikdüzü’nde inşa ediliyor...



İnşaat sektöründe 23 yılı geride bırakan Özyurtlar İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçireceği N5 Suites projesini ilk olarak Kuveyt’te tanıttı. Kuveyt Uluslararası Emlak Fuarı’na katılan Özyurtlar İnşaat,  otel ve rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites projesiyle özellikle Arap yatırımcılardan tam not aldı. 16 katlı projede 132’si otel odası, 190’ı daire, 8’i dükkan olmak üzere toplam 330 bağımsız bölüm bulunuyor. 132 odalı N5 Suites Otel’de 101 adet 1+0 (stüdyo) ve 31 adet de 1+1 daire bulunuyor. Projede yer alan stüdyo daireler 40 metrekare büyüklüğünde. 1+1 dairelerin büyüklüğü ise 75 ve 87 metrekare arasında değişiyor. Diğer projelerden farklı olarak her dairede bir de balkon yer alıyor. N5 Suites’te daire fiyatları 149 bin liradan başlıyor 350 bin liraya kadar çıkıyor.    


Lansmana özel indirim

N5 Suites’ten daire alacaklara lansman dönemine özel olarak yüzde 5 indirim yapacaklarını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Projemiz daha satışa çıkmadan büyük ilgi gördü. Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasından sonra özellikle Arap yatırımcılarından Türkiye’ye büyük talep var. Biz de bu nedenle N5 Suites’in tanıtımını ilk olarak Kuveyt’te yaptık. Körfez ve Ortadoğu ülkelerinden büyük ilgi gördük” dedi. Mükemmel konumu, uygun fiyatları ve kalitesi sayesinde projenin kısa sürede satılacağına inandıklarını belirten Özyurt, akıllıca bir yatırım yapmak isteyenleri projeyi görmeye davet etti. Tamer Özyurt’un verdiği bilgiye göre huzurlu ev ortamını otel konforuyla buluşturan N5 Suites, sosyal tesisleriyle de iddialı. Projede restoranın yanı sıra açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, otopark ve 24 saat güvenlik yer alıyor.  


Metrobüse yürüyerek 2 dakika uzaklıkta

N5 Suites merkezi konumuyla da öne çıkıyor. Beylikdüzü’nde E-5 üzerinde yer alan proje metrobüs durağına 2 dakika yürüme mesafesinde. Otoport’un yanında bulunan proje Torium AVM’ye yürüyerek 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. N5 Suites, Avcılar İDO’ya ve yapımı planlanan marinaya 10 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise sadece 8 dakika mesafede bulunuyor.



444 40 27

http://www.ozyurtlar.com/


projeye sor



Geri Dön