25 / 04 / 2024

Nail Olpak: TOKİ modeli sanayide de uygulansın!

Nail Olpak: TOKİ modeli sanayide de uygulansın!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi 21. Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yatırımlarda TOKİ modelinin sanayiye de uygulanması önerisini sundu..



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi 21. Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yatırımlarda  TOKİ  modelinin sanayiye de uygulanması önerisini sundu. Olpak şunları söyledi: "Önerimiz TOKİ benzeri bir modelin sanayi içinde gerçekleştirilmesi. Bu Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şeklinde olabilir, uzun vadeli satış şeklinde olabilir ya da uzun vadeli kiralama şeklinde olabilir. İşletmelerimizin bu noktadaki darboğazını aşacağımızı düşünüyoruz." Genel kurulda mevcut MÜSİAD Kayseri Başkanı Ahmet Çolakbayraktar görevini Nedim Olgunharputlu'ya devretti. 


Mersin'de Yusuf Yılmaz güven tazeledi 

MÜSİAD Mersin Şubesi'nin genel kurulunda da mevcut başkan Yusuf Yılmaz güven tazeledi. MÜSİAD Mersin Şubesi'nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Yusuf Yılmaz, Ali Kıraç, Hakan Kayacı, Seyit Serdar Akyurt, Yunus Cacim, Nuh Yiikselgüngör, Hatice Gökçen Küçükçelebi, Zeki Ceylan, Müslüm Akyol, Mehmet Memiş, Cihad Gündoğar, Faysal Ucuz, Süleyman Alıcı, Yılmaz Akyüz ve Muhittin Ocak. 


Dünya


Geri Dön